Reflexzonetherapie

Wat is reflexzonetherapie?

Reflexzonetherapie is een aanvullende therapie, die gericht is op de totale mens en werkt op lichaam en geest. Uitgangspunt hierbij is dat o.a. op handen, voeten en oren reflexzones liggen die corresponderen met alle orgaansystemen en klieren in het lichaam.

MeineBase

MeineBase basisch mineraal lichaamsverzorgingszout

- Gecertificeerde natuurlijke cosmetica
- Zonder kleurstoffen, geurstoffen en conserveermiddelen
- Zeer goede huidcompatibiliteit dermatologisch bevestigd
- Voor eenvoudige, zachte huid
- Met 8 edelstenen in de fijnste maling

Recept 7x7 kruidenijsthee

Recept 7x7 kruidenijsthee

Minder zin in een warme kop thee met deze zomerse temperaturen? Onze 7x7 thee is ook heerlijk verfrissend als ijsthee! Neem 1 EL 7x7 kruiden of 2 theezakjes op 1 liter kokend water en laat dit ca. 2-3 minuten trekken.

MiraVera

P.Jentschuras MiraVera nu ook in zakformaat

De MiraVera-familie is compleet: naast de grote (225 ml) en de middelgrote sproeiflacon (110 ml) is het regenererende huidwater nu ook verkrijgbaar met 45 ml - ideaal om mee te nemen.

7 x 7 KruidenThee

7x7 kruidenthee "verkwikkende"

Ingrediënten
1 eetlepel of 2 theezakjes 7 x 7 KruidenThee
1 citroen of limoen

Écht leven is een kunst

Écht leven is een kunst

Bestaat toeval? Of is toeval eigen keuze? Door een schijnbaar onbelangrijke toevalligheid leerde ik de kracht van natuurgeneeswijze kennen. Gelijk wist ik: hier ligt mijn toekomst. En die keuze wil ik inzetten en delen met anderen.

In het contact met mijn cliënten gelden de bepalingen, beroepscode en klacht- en tuchtregeling van de VNRT, RBCZ. Ik werk conform de Wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dit is verwoord in de behandelovereenkomst.

De Horizon Gezondheidscentrum uit Sint-Oedenrode