Wat is voetreflextherapie

Voetreflextherapie wordt al duizenden jaren toegepast en is een effectieve en zeer veilige natuurkundige therapie. Dit is een uitstekende methode om inwendig organen te activeren, zodat deze hun werk weer doen. Bij voetreflexzonetherapie oefent de voetreflex therapeute uitwendige druk uit op de reflexzones en reflexpunten in de voeten. Dit komt doordat voetzones corresponderen met organen, zenuwdraden, spieren en andere lichaamsdelen. Bij deze voetreflextherapie ofwel voetreflexzonetherapie worden door speciale uitwendige handtechnieken inwendige gebieden in het lichaam geprikkeld en weer aangezet tot activiteit. Hierdoor zal uw lichaam in korte tijd weer natuurlijk herstellen!

Waarom voetreflextherapie?

Meerdere oorzaken kunnen tot gevolg hebben dat het lichaam zichzelf niet weet te herstellen. Voetreflextherapie is bij uitstek geschikt om uw lichaam te laten herstellen en gaat uit van het (zelf)herstellend vermogen van het lichaam. Doordat de voeten een afspiegeling zijn van het totale lichaam, kan de therapeute direct aanvoelen in welk lichaamsdeel of orgaan de harmonie een extra stimulans nodig heeft.

Voetreflex therapie

Zonder hulpmiddelen en alleen via behandeling met de handen, worden organen in het lichaam geprikkeld en aangespoord tot werkzaamheid. Deze behandelmethode activeert een natuurlijke genezing van het lichaam.

Voetreflextherapie werkt ook preventief

Wacht niet tot het te laat is en aandoeningen zich vastzetten. Precies zoals u regelmatig onderhoud verricht aan tuin, woning of auto is het goed om alert te zijn op uw lichaam én uw gezondheid. Regelmatige behandelingen van voetreflexzonetherapie zorgen ervoor dat uw lichaam en geest in optimale conditie blijven. Voetreflex therapie is gezonder dan je denkt. Door je voeten op de juiste manier aan te raken activeer je het zelfhelende vermogen van je hele lichaam. Neem direct contact op met De Horizon Gezondheidscentrum uit Sint-Oedenrode. U kunt ons bereiken per zowel mail als telefoon. 

Wij zorgen ervoor dat er een natuurlijke genezing plaatsvindt in uw lichaam. Ook voor andere behandelingen of producten kunt u bij ons terecht. De Horizon staat voor u klaar om om u van het beste advies voor uw lichaam te voorzien, wij staan voor een natuurlijke genezing van het lichaam! De Horizon is aangesloten bij VNRT.

Maak een afspraak
Voetreflex therapie