Echt leven is een kunst

Deze pittige tijd is voor velen niet altijd makkelijk. Het is lastig om bij jezelf te blijven. Toch is het heel belangrijk om uit te gaan van eigen kracht. Natuurlijk spelen vele energieën een rol. Denk aan de invloed die corona op ons had. Hoewel we ons er niet altijd van bewust waren ontstonden daar ook mooie nieuwe ontwikkelingen uit die we mogen koesteren. Namelijk… door trouw te blijven aan jezelf groeit je eigen kracht.

Om die eigen kracht te stimuleren biedt Gezondheidcentrum De Horizon ortho energetische massagebehandelingen aan en voetreflexzontherapie. Deze behandelingen werken diep en positief door. Bovendien helpen de behandelingen om energetische en fysieke blokkades uit het lichaam te krijgen. Denk aan lichamelijke pijn, vermoeidheid, stijfheid van gewrichten, slechte doorbloeding, zwaar gevoel, stress, burn-out of slecht slapen. Deze behandelingen en de begeleiding zorgen er ook voor dat u anders naar klachten kijkt. Het leven is te mooi om angst, pijn en bekommernissen hun gang te laten gaan en levens te laten beïnvloeden. Soms zijn we het kwijtgeraakt: blijdschap, fitheid, optimisme. En wat is er beter dan investeren in jezelf?

Waarom voetreflextherapie?

Meerdere oorzaken kunnen tot gevolg hebben dat het lichaam zichzelf niet weet te herstellen. Voetreflextherapie gaat uit van het zelfhelend vermogen en is bij uitstek geschikt om uw lichaam te laten herstellen. Onze voeten zijn een afspiegeling van het totale lichaam. En de therapeute voelt direct aan welk lichaamsdeel of orgaan een extra stimulans nodig heeft.
Voetreflextherapie is bedoeld om zonder hulpmiddelen – alleen via behandeling met de handen – organen in het lichaam te prikkelen en aan te sporen tot werkzaamheid. Deze behandelmethode activeert een natuurlijke genezing van het lichaam.

Natuurwinkeltje

Sinds kort heb ik – Dianne van den Bosch – een klein natuurwinkeltje met ontzuringsproducten waaronder kruidenmengsels (wurzelkraft). Deze mengsels ontzuren het lichaam en vullen mineralen aan. Daarnaast ontslakt en reinigt 7×7 kruidenthee het gehele lichaam terwijl badzout voor voeten of body ons lichaam ontgiften. Wist u dat ontgifting via voeten aangeduid wordt als de derde nier?
Bij Gezondheidscentrum De Horizon kunnen mensen ook terecht om hun huis te reinigen van negatieve invloeden. Wij geven hierover graag advies. Maar een afspraak per telefoon of mail en we leggen alles uit over straling.

  • Voetreflexzonetherapie
  • Orto Energetische massages
  • Ontstoren van woningen ( alle soorten stralingen )
  • Winkeltje voor ontzuren en reinigen

Contactgegevens:
De Horizon Gezondheidscentrum
Dianne van den Bosch
Kastanjestraat 3
5492 EZ Sint Oedenrode
Tel: 0413 – 47 87 26
Email: info@dehorizon.info