Schrijf een berichtje in het gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
54 berichten.
Ruim een jaar geleden kreeg ik ontzettende last van rusteloze benen ik heb toen een bezoek gebracht aan mijn huisarts ,ik kreeg voor een maand pillen te slikken dezelfde als iemand die aan de ziekte van parkison lijd na de kuur was er niets veranderd. toen kreeg ik van mijn vriendin de tip om voetreflexzone te laten doen bij dianne ,ook had ik last van exeem dat na vele zalfjes van de huisarts ook niet wilde genezen . Nu na zeven maanden behandeling van dianne is alles genezen en voel ik me super werkelijk een genot ik bezoek nu de praktijk van dianne nog een keer in de maand.
Na het bezoeken van een aantal fysiotherapeuten ben ik terecht gekomen bij De horizon. Voordat ik daar naartoe ben gegaan had ik al zo'n 10 maanden erg veel last van mijn liezen. Door 4 bezoekjes aan de Horizon heb ik nergens meer last van. Het enige wat ik er zelf voor moest doen was mezelf dagelijks insmeren met een zalfje wat je meekrijgt van Dianne. Zeker een aanrader voor wat voor blessure of klacht dan ook!
Hoi Dianne , De zalf voor mijn heup die ontstoken was heeft heel goed geholpen .pjin vrij wandelen gaat weer lekker. Groetjes Anny.
Bep
Dianne heeft mij geholpen om mijn klapvoet te herstellen. Ik ben zeer tevrden over de behandeling. Haar kracht ligt ook in het benoemen van de emoties die ermee te maken hebben. Ik weet in het vervolg de weg naar haar te vinden als ik weer iets zou mankeren. Dianne bedankt voor je hulp.
Een bezoek aan Dianne is voor mij erg waardevol! Tijd voor jezelf, oprechte aandacht en een goed gesprek. Door structureel de praktijk te bezoeken vind ik balans en het maakt me sterker. Ook is Dianne een topper met dieren, ze heeft twee van onze honden succesvol behandeld. Onze Springer Spaniël had gewrichtsklachten en onze ruwharige tekkel had af en toe epileptische aanvallen. Door haar behandelingen en advies zijn ze nu beiden klachtvrij.
Ik had een blessure aan mijn hamstring, tijdens mijn voetbalwedstrijd opgelopen. Toen ik klein was had ik hier al vaak last van, toen ook naar dianne gegaan en mijn blessure was na de eerste behandeling bijna tot helemaal weg! Je begrijpt vast wel dat toen ik mijn hamstring weer voelde (zoveel jaar later) ik gelijk naar dianne ben gegaan. Ik ben behandeld en die zelfde week heb ik een wedstrijd kunnen spelen. Super!
Na een valpartij een ernstige polsbreuk opgelopen.De extra behandelingen van Dianne hebben het herstel zeker bespoedigd. Dianne bedankt!
Sinds een aantal jaren ga ik elke maand naar Dianne voor een preventieve behandeling. Ik ben sindsdien niet meer bij de huisarts geweest en ik voel me prima. Heb ik last mijn rug, darmen, stijve nek of overbelasting van gewrichten? Voetreflexzone-therapie, bioresonantie-therapie of een wonderbaarlijke zalfje laten mijn kwalen verdwijnen. Zonder pijn! Dat vind ik het bijzondere van Dianne: je ligt heerlijk ontspannen in de stoel, zij spoort de vervelende ziekmakers op en verlost je zonder ongemak van de kwaal. Ik kan de maandelijkse bezoeken die mijn zorgverzekeraar bovendien vergoedt, niet meer missen!
Ons Anouk van 1,5 jaar is altijd een onrustige slaapster geweest, ze heeft last van eczeem, kan niet zelf spelen en heeft moeite met ontlasting. Via mijn vriendin bij De Horizon terecht gekomen. Na 1 behandeling (ook bij osteopaat) merkte we na paar dagen al verschil!! Ze slaapt iets rustiger en langer, eczeem plekjes worden rustiger, ze eet beter, poept elke dag, oftwel we zijn nu al tevreden. Ook speelt ze meer zelf en is het gezelliger in huis!! Ze moet wel wennen dat ze geen melk en kaas meer mag, want daar was ze dol op. Maar ook de soya melk en toetjes vind ze lekker. Hopelijk blijft het allemaal zo en halen we nog meer resultaat uit de volgende behandeling!!
Toen ik bij Dianne kwam had ik al een jaar last van een verstopte neus. De neusspray die ik gebruikte mocht eigenlijk maar gedurende 1 week gebruikt worden...het was de enige manier om lucht te krijgen, tekunnen slikken en praten. Na een aantal behandelingen en dankzij de adviezen van Dianne verdwenen de klachten na 5 maanden. Inmiddels ben ik al weer een half jaar verder en heb nog steeds lucht en mijn reukvermogen komt terug. Ik ruik weer na lange tijd. ( 5 jaar?)
Al geruime tijd onder behandeling bij Dianne, mijn zoon van inmiddels 15 jaar en ikzelf. Voorbeeld: mijn zoon traint 3x in de week (voetbal/keeper) Deze week had hij last van zijn stuit/onder rug. Dianne gebeld en gelukkig was er nog een plaatsje vrij. Dianne heeft Diego behandeld met de lampen met edelstenen, de 'wonder' zalf en een infrarode lamp. Meteen nog even doorgemeten op zoek naar de oorzaak. Na de behandeling gaat mijn zoon van de tafel af en de pijnklachten zijn weg! Zoals hij zelf zegt 'lijkt net toveren'. Hij verlaat erg blij de praktijk en kan er nu weer tegen aan. Vorig jaar last gehad van zijn hamstring, bleek een schimmel te zijn, behandelen met de juiste zalf en de klachten zijn weg! Voor de darmklachten af en toe een kuur probiotica; klachten verminderen!! Bedankt voor je hulp / behandeling en luisterend oor.
Ik ben al enige tijd tot grote tevredenheid bij Dianne onder behandeling.Zij onderscheidt zich in haar behandeling door haar cremes, druppels, tandpasta's enz. die zij zelf test. Dit is heel bijzonder.Verder is Dianne zeer toegewijd. Nooit is iets te veel, altijd kun je bij haar terecht en wil zij oprecht de wereld beter maken. Dianne ga nog heel lang door en...dank je wel.
De Horizon in Sint Oedenrode, een bijzondere plek, waar een bijzondere vrouw deze praktijk runt. ze doet het met hart en ziel, geeft je vertrouwen en zet je aan het denken, op andere gedachten. Ruim 6 jaar geleden werd ik getroffen door hart problemen, waarna een hart operatie volgde, en dat op mijn 42e. Dat hakte erin, zowel lichamelijk als geestelijk. ontzettend moe en emotioneel een wrak. Artsen kunnen de oorzaak niet vinden, en dan kom je in het medische circuit. Na een zoektocht hoe het anders kan, kwam ik bij Dianne terecht. We zijn samen aan de slag gegaan, en het was een lange weg, maar ik voel me stukker beter, lichamelijk al heel snel, emotioneel was er flink werk aan de winkel, maar het gaat goed, Dianne zet je aan het denken en geeft je handvaten hoe het anders kan, mooi, ik ben ontzettend blij dat ik haar gevonden heb.
Ongeveer 1,5 jaar geleden kwam ik voor het eerst bij je. Met wat voor mij al lang bestaande problemen continu terug kerende koortslip en koortsuitslag rondom neus. hier had ik al zolang ik me kon herinneren last van. Ik had nooit durven dromen dat ik er vanaf zou komen. Maar door jou intensieve en prettige behandelingen ben ik er vanaf gekomen. Erg bedankt hiervoor. Wonderbaarlijk hoe dit kan maar raad het iedereen aan.
Samen met mijn dochter kom ik graag bij Dianne, omdat zij al snel achterhaalt wat de werkelijke oorzaak is van de klacht. Kort geleden ben ik er met mijn dochter van 15 maanden geweest die slecht sliep na het krijgen van haar derde DKTP vaccinatie. Dianne heeft dit ontstoord en 's nachts sliep mijn dochter als een roosje. Erg fijn! Ook had ikzelf klachten waarvoor de huisarts cortisonen e.d. voorschreef die niet hielpen, en Dianne hielp me binnen een paar weken van een hartnekkige schimmel af. Super gewoon!
Mijn zoontje was bijna voortdurend verkouden. Via de huisarts heeft hij een paar keer antibiotica gekregen, maar dit hielp helaas niet. Via via hoorde ik over de Horizon. Na een paar weken "druppels" gebruiken en een paar behandelingen is hij nu al een lange tijd van zijn klachten af. Zelf had ik onlangs last van een maandenlange hoest en maagpijn. Na heel veel bezoeken aan de huisarts en specialisten in het ziekenhuis was ik nog niets wijzer. Toen dacht ik weer eens aan Dianne. Na 2 behandelingen, 2 weken druppels en veel adviezen om over na te denken ben ik helemaal van mijn klachten af. En dat met middelen die voor mijn lijf minder agressief zijn dan die vele antibioticakuren die ik heb gehad. Dat voelt in alle opzichten een stuk beter! Bedankt Dianne.
Lia
Dianne. Wat geweldig dat je mij met je "wonder" zalf hebt kunnen verlossen van die vervelende nachtelijke hoestbuien waardoor slapen bijna onmogelijk was. Nachten heb ik zittend in bed doorgebracht omdat plat liggen niet mogelijk was door het hoesten. Dianne heeft me 's avonds ingesmeerd met haar zalf en ik heb heerlijk liggend door kunnen slapen. Helemaal blij. Dianne bedankt
Dianne Heel erg bedankt voor het oplossen van de problemen die Rocky had. Ons paard had een schimmel/virus opgelopen wat op zijn spieren / longen / darmen was gaan zitten. Dit veroorzaakte spierpijn waardoor die niet fijn liep/bloedarmoede/ geen conditie/ 4 dikke benen kreeg en werd hij erg mager. Artsen konden alleen maar antibiotica voorschrijven, omdat ze niet konden herleiden wat voor virus het was. Na het opsturen van haren kon Dianna ze doormeten en vaststellen wat er mis was. Zij wist te vertellen dat Rocky een schimmel/virus streptokokken had opgelopen. We kregen druppels die 28 dagen gegeven moesten worden, daarna andere die voor 21 dagen en Nu heeft die weer conditie geen dikke benen meer en loopt die weer fijn. Dianna bedankt we zullen hem zeker 1 x in de zoveel tijd doormiddel van haren opsturen na laten kijken. Groetjes Marion
Ine
Dianne, toen ik alle vertrouwen in artsen en diëtisten verloren had, ontmoette ik jou.. en jij stuurde me niet weg met de mededeling dat je daar niet voor geleerd had, of dat ik niets mankeerde.. nee, jij betuttelde niet, je wist waar je aan begon en was overtuigd dat het je zou lukken me weer op de been te krijgen. Jouw kennis is geen boekenwijsheid, is onbegrensd en staat gelijk aan die van een geleerde arts en daar kon ik na iedere afspraak thuis op verder bouwen. Met je bio-resonantie, je zalfjes en voetreflex en dat ik ben jou mezelf kan/mag zijn, maakt dat ik niet langer een kastplantje ben, maar iemand met een lichaam wat onverwachts rare capriolen uithaalt, en daar is goed mee te leven. ik hoop nog lang van onze fijne uurtjes te kunnen genieten.. bedankt Ine.
Dianne bedankt voor de druppels en zalf en niet te vergeten de voetmassage. Na 1 behandeling had ik al meer lucht en voel me fitter!!