De Horizon Gezondheidscentrum uit Sint-Oedenrode

Voor natuurgeneeskundige behandelingen en biologische voeding

Ieder mens, kind of volwassene, woont graag in een gezond lichaam met een sterke geest. Soms hebben body en brein even een opkikker nodig. Precies zoals planten na een flinke stortbui of droogteperiode extra verzorging vragen, brengen natuurlijke verbeteringen gezondheid en vitaliteit. Praat eens met complementair therapeute Dianne van den Bosch. Haar ervaring neemt zowel baby’s, kleuters, tieners als volwassenen bij de hand. Samen gaat u op weg naar een nieuw, veerkrachtig leven. U kunt bij De Horizon Gezondheidscentrum uit Sint-Oedenrode o.a. terecht voor voetreflexzone therapie, therapie voor kinderen, NLP Neuro Linguïstische Programmering, verzamelpuntcorrectie, edelsteentherapie, urineanalyse, lichttherapie, reiki, bioresonantie therapie, etc.

Lichaam en geest bezitten een sterk zelfhelend vermogen

Uitgangspunt van De Horizon is: lichaam en geest bezitten een sterk zelfgenezend vermogen. Activeren van dit zelfgenezend vermogen kan onder andere door voetreflexzonetherapie, bioresonantietherapie, ontzuring en ontslakking in combinatie met advies en aanvullende producten. Vanzelfsprekend bestaat een mens niet alleen uit een fysiek lichaam: ook de mentale gesteldheid, emotie, de manier waarop iemand in het leven staat, alle facetten zijn onlosmakelijk verbonden met elkaar.

Om zowel fysiek als mentaal een goede conditie op te bouwen, loopt Dianne van den Bosch stap voor stap door het menselijke systeem. Zij ziet wat zowel kinderen als volwassenen nodig hebben. Dat varieert van therapieën tot crèmes of een andere kijk op het leven. Want de oorzaak van fysieke klachten zit vaak diep verborgen.

Om de conditie van het lichaam te testen begint Dianne van den Bosch met een urinemeting. Via een gratis test meet zij de pH-waarde en registreert daarmee de verzuring van het lichaam. Na een analyse kan de therapeute bepalen wat een kind of volwassenen nodig heeft. De Horizon is aangesloten bij VNRT waardoor zorgverzekeraars grotendeels de behandelkosten vergoeden.

Voetreflex therapie

Voetreflex therapie gaat ervan uit dat je via bepaalde drukpunten in je voeten het hele lichaam kunt behandelen. Dit is vergelijkbaar met acupunctuur, waarbij ook bepaalde punten gestimuleerd worden van het lichaam.

Naar Voetreflex therapie

Bioresonantie therapie

Bioresonantie therapie is een alternatieve geneeswijze die stelt dat elk orgaan een specifieke trillingsfrequentie van elektromagnetische aard heeft. Bij ziekte of onbalans in het lichaam kan die trilling verstoord zijn.

Naar Bioresonantie therapie

Verzamelpunt correctie

Verzamelpunt correctie wordt ook de therapie van de toekomst genoemd. En met recht. Deze unieke en veilige methode zorgt dat u weer helemaal in uw kracht komt te staan en uw gezondheid een enorme stimulans krijgt .

Naar Verzamelpunt correctie

Maak een afspraak

Vul hieronder het formulier in om een afspraak te maken.