BasenSchauer

Basische douchegel met mineralen, kruidenextracten en kamfer

P. Jentschura BasenSchauer Douchegel
  • Vrij van siliconen, minerale oliën, parabenen en PEG‘s
  • Zonder synthetische kleur- en geurstoffen
  • Goede huidverdraagzaamheid; dermatologisch bevestigd
  • Geschikt voor alle huidtypen
Bestel BasenSchauer in onze webshop

BasenSchauer geeft met zijn basische pH-waarde van ca. 7,5 en zijn waardevolle inhoudstoffen een vitaliserende en harmoniserende verzorging voor elk huidtype. Vochtgevende Aloë Vera, natuurlijke mineralen en etherische oliën verzorgen en verfrissen de huid intensief en ondersteunen de huid in haar natuurlijke functie – met als resultaat een fluweelzacht huidgevoel.

De prikkelende geur van uitgeselecteerde oliën is een weldaad voor de zintuigen. Bovendien zorgen uitgelezen kruidenextracten, zoals berken- en melissebladeren, naast hopbloesem voor een rustig en evenwichtig huidbeeld.

De basische douchegel geeft vooral na het sporten een heerlijke verfrissing en ondersteunt actief de regeneratie. In elke fles bevindt zich bovendien een klein bergkristal. Als een van de belangrijkste edelstenen staat deze geneeskrachtige steen volgens de overleveringen van de heilige benedictijnse Hildegard van Bingen voor kracht en uithoudingsvermogen, voor helderheid en vitaliteit.

Inhoud van BasenSchauer


250 ml
ca. 75 douches

100 ml
ca. 30 douches

Ingrediënten

Alleen het beste uit de natuur

Aqua (Aqua demin.), Glycerin*, Coco-Glucoside, Alcohol (Ethylalcohol), Inulin, Lauryl Glucoside, Stearyl Citrate, Xanthan Gum, Camphor, Cyamopsis Tetragonoloba Gum, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Natural Minerals, Benzyl Alcohol, Phenethyl Alcohol, Betula Alba Leaf Extract*, Satureia Hortensis Extract*, Borago Officinalis Extract*, Potentilla Anserina Extract*, Humulus Lupulus Flower Extract*, Melissa Officinalis Leaf Extract*, Equisetum Arvense Extract*, Parfum**, Agate, Carneol, Citrine, Chrysoprase, Chalcedony, Sapphire, Rock Crystal, Onyx, Sodium Hydroxide, Limonene**, Citral**

* grondstoffen uit gecontroleerde biologische teelt (kbA)
** van etherische oliën

Toepassingen met BasenSchauer

Voor een bijzondere verzorging is een douche met BasenSchauer een perfecte aanvulling op MeineBase.

Douchen met BasenSchauer

Douchen

Voor het douchen doe je een klein beetje BasenSchauer op je handpalm. Uitwrijven en met een draaiende beweging over de natte huid verdelen.

Peeling met BasenSchauer BasenSchauer

Peeling

Voor een zachte douchepeeling kan BasenSchauer in de verhouding 2:1 met MeineBase worden vermengd.