Vasten volgens Dr. h.c. Peter Jentschura vitaliseert het lichaam en geeft nieuwe levensenergie. Nauwelijks ontvouwen de eerste opwarmende zonnestralen van het jaar hun kracht, of vele mensen beginnen met de traditionele grote schoonmaak. Zo’n reiniging bevrijdt en brengt een nieuw fris gevoel binnen de eigen vier muren. Op eenzelfde manier functioneert een ontslakkingskuur.

Wanneer bij velen de broekriem en het geweten op eenzelfde manier beginnen te knellen is het ideale tijdstip gekomen, het hardnekkige wintervet te lijf te gaan. Het is nodig het lichaam van zuren en slakken te ontdoen, het te vitaliseren en te remineraliseren als ook geest te verfrissen.

Ten minste één keer per jaar willen vele mensen hun lichaam en geest met behulp van een vastenkuur grondig reinigen. Maar vaak is het niet gemakkelijk dit voornemen daadwerkelijk in daden om te zetten. Immers tot een meerdaagse onthouding van speciale voedings en genotmiddelen behoort een aanzienlijke portie zelfdiscipline, die niet onder alle omstandigheden op te brengen is.

“Mijn Vastenkuur” van Dr. h. c. Peter Jentschura

Vooral rust en kalmte zijn volgens de gerenommeerde gezondheidsschrijver Dr. h. c. Peter Jentschura belangrijke voorwaarden voor een succesvolle vastenkuur. Om het niet tot een vastencrisis te laten komen heeft de natuur en voedingswetenschapper het programma “Meine Fastenkur” samengesteld, dat het lichaam ontzuurt, ontslakt en tegelijkertijd vitaliseert en remineraliseert.

7×7 Kruidenthee

Wanneer men rijkelijk de “7×7 KruidenThee” van het merk P. Jentschura drinkt in combinatie met plat water en groentesap, wordt het lichaam grondig doorspoeld en gereinigd. De ideale celspoeler bevat met 49 kruiden, zaden, specerijen, wortels en bloesems een overvloed aan mineraalstoffen en verhoogt welzijn en vitaliteit. De uitgebalanceerde kruidensamenstelling zorgt voor een unieke smaak en de goede verteerbaarheid. De exclusieve samenstelling van geselecteerde ingrediënten ondersteunt bovendien actief de natuurlijke ontslakking van het lichaam.