Ortho Energetische Massage Behandeling

Sinds 2001 heb ik een eigen praktijk. Sindsdien volg ik vervolgopleidingen om mijn beroep met de praktijkervaring steeds beter uit te voeren. In de praktijk geef ik Ortho Energetische Massages. Deze behandelingen zijn heel heilzaam voor jezelf en levert je meteen een positief resultaat op. We zetten het lichaam weer in beweging. Doordat ik het lichaam uit maseer komen er vele oude energieën vrij die ik uit masseer.

De behandelingen werken diep positief door bij mensen en is een mooie investering in jezelf. De Ortho Energetische Massage behandelingen helpen om energetisch en fysieke blokkades uit het lichaam te krijgen. Het helpt tegen o.a. lichamelijke pijn, vermoeidheid, stijfheid van gewrichten, slechte doorbloeding, zwaar gevoel, stress, slecht slapen (geestelijke corona stress uitputting), onrust, trauma’s, burn-out.

Een eerste volledige behandeling zal tussen de 60 tot 90 minuten duren (inclusief intake gesprek). Vervolg behandelingen zijn 60 minuten. Na een Ortho Energetische Massage behandeling voelt de client een grote verbetering in lichaam en geestelijk welzijn, en voelt zich sterker bij zichzelf.

Bij medische klachten is het belangrijk dat eerst een medische diagnose en behandeling kan worden opgesteld door de arts. Een energetische behandeling is dan een ondersteunende, aanvullende behandeling die de klachten aanzienlijk kan verminderen.
 Voor meer informatie kunt U hiernaast het contactformulier invullen of bellen naar 0413 – 478 726 en vragen naar Dianne van den Bosch.

Maak een afspraak