Verbroken Verbinding Massage

Geboren worden is een magisch moment in het leven. We zijn allemaal geboren en hebben allemaal ons eigen verhaal. Bijzonder maar ook zo logisch;  je gedrag nu is gevormd door jouw geboorteverhaal. Alle informatie, sensatie en emoties die je als baby gevoeld hebt van de geboorte, de tijd ervoor en de tijd erna zit opgeslagen in het celgeheugen van je lichaam.

Hoewel je er geen herinneringen aan hebt, kan de manier waarop je geboren bent een diepe impact hebben op wie je bent. Onbewust heeft dit invloed op hoe je nu in het leven staat en de relaties die je hebt met je ouders, anderen en jezelf.
Gebeurtenissen van nu, kunnen daar aanraken en ons blokkeren. Deze oude energiepatronen kunnen oorzaak zijn van allerlei klachten en gedragspatronen.

Met de Verbroken Verbinding Massage brengen we door middel van een vragenlijst eerst jouw geboortepatronen in kaart. Op je voeten ligt de zogenoemde pre- en perinatale lijn. Hier liggen de eerste ervaringen, die spanningen kunnen brengen in de wervelkolom en daarmee in de rest van je lichaam. Wanneer deze patronen door voetmassage vrijgemaakt worden, is er ruimte voor verandering en heling.

De Verbroken Verbinding Massage is voor iedereen die de verbinding (die door pre- en perinatale patronen zijn beschadigd of verbroken) met zichzelf wil herstellen. Ook is de VVM geschikt  om de band  tussen moeder en kind te helen en wordt deze massage als heel waardevol ervaren door vrouwen met een kinderwens.

Soms is één VVM voldoende, soms is het fijn om deze massage nogmaals in te plannen. Bijvoorbeeld wanneer er complicaties waren tijdens de geboorte van de moeder zelf én vervolgens met de bevalling van haar kind. En af en toe  zijn er nog extra vervolg stappen nodig om gedrag te laten veranderen. Beide is goed, beide is mogelijk.

Voor een Verbroken Verbinding Massage nemen we  1,5 a 2 uur de tijd, daarin nemen we de geboortepatronen door, mag je de massage in rust ontvangen en nemen we de tijd om na te bespreken wat er werd gevoeld en ervaren tijdens de Verbroken Verbinding Massage.

Maak een afspraak