ontzuren

Je lichaam ontzuren in 3 stappen met de producten van P.Jentschura

Hoe blijft mij lichaam gezond en in balans?

P.Jentschura heeft een driestappenplan ontwikkeld hoe je in 3 eenvoudige stappen je lichaam kunt ontzuren. Het 3 stappenplan omvat de gerichte combinatie van de producten 7×7 KruidenTheeWurzelKraft en MeineBase en vormt met zijn driesprong al lang een beproefd kuurconcept voor meer vitaliteit en welbevinden.

Door de toepassing van deze drie 100% biologische producten gedurende een periode van vier weken slaagt iedereen erin om zijn persoonlijke doelen op natuurlijke wijze te bereiken. De basische voeding van P.Jentschura verzorgt u uw lichaam met alle vereiste voedings- en vitaalstoffen. De grotendeels plantaardige levensmiddelen bevatten bovendien hoogwaardige koolhydraten, gezonde vetten en eiwitten evenals basevormende mineralen en vitaminen.

Bestel Ontzuren Pakket

Ontzuren stap 1 met
WurzelKraft

Ontgiftigen en afvoeren van de gescheiden en opgeloste afvalstoffen als ook versterking van de nier- en darmfunctie met de biologische WurzelKraft de plantaardige voeding van P.Jentschura.

Lees meer Bestel Wurzelkraft
P. Jentschura Wurzelkraft BIO 150 gram

Ontzuren stap 2 met
7×7 KruidenThee

Scheiden van de afvalstoffen uit de weefsels door het schoonmaken van de cellen met de biologische 7×7 Kruidenthee bestaande uit 49 verschillende kruidensoorten.

Lees meer Bestel 7x7 KruidenThee
P. Jentschura 7x7 Kruidenthee 250 gram

Ontzuren stap 3 met
MeineBase

Verwijderen van afvalstoffen uit de huid met MeineBase het basische mineraalzout voor lichaamsverzorging. Deze basische lichaamsverzorging activeert het ontzuren over de huid.

Lees meer Bestel MeineBase
P. Jentschura MeineBase Badzout 750 gram