Bach Bloesem remedie

De natuurlijke Bach Bloesem remedies die Dr. Bach ontwikkelde, werken positief op het energieveld van de mens. De Bach Bloesem therapie is erop gericht om innerlijke zekerheid te krijgen en motivatie te versterken. Een goed gekozen bloesemremedie laat energie weer stromen en zet negatieve emoties om in een positieve levensinstelling.

Totaal zijn er 38 verschillende bloesems die ieder een eigen uitwerking hebben. Als het nodig is zoekt Dianne van de Bosch verschillende remedies bijeen tot één juiste combinatie.

Bach Bloesem Remedies zijn onschadelijk en kunnen aan baby’s, kinderen, volwassenen, dieren en planten gegeven worden. Ze gaan uitstekend samen met alle soorten reguliere medicijnen en hebben geen bijwerkingen. De werking is niet wetenschappelijk aangetoond maar al vele duizenden mensen vonden baat bij de natuurlijke bloesems.

De Bach Bloesem therapie bestaat uit het innemen van druppels die opgelost zijn in water. De druppels dienen enkele keren per dag ingenomen te worden. Het maken van Bach Bloesem remedies is een mooi proces, het kan mensen helpen hun balans terug te vinden. De resultaten zijn echt verbluffend, emoties die al jaren vastzaten, vallen als een soort schil af. Het is een mooi en zacht proces dat ik iedereen gun. Interesse om een Bach Bloesem remedie te laten samenstellen? Mail of bel me even voor afspraak.

Maak een afspraak