7×7 KruidenThee

de 49-kruidenthee voor een bewuste balans

P. Jentschura 7x7 Kruidenthee 50 Zakjes
  • 7×7 kruidenthee met 49 verschillende kruidensoorten
  • Ideaal voor vasten- en ontzuringskuren
  • Uit gecontroleerde ecologische teelt
  • Verkrijgbaar als losse thee of in theezakjes
Bestel 7x7 KruidenThee in onze webshop

De kennis over theekruiden en de werking daarvan is al sinds eeuwen beproefd en wordt nog steeds in de natuurgeneeskunde en zelfs in de moderne farmacie succesvol toegepast.Onze selectie van 49 ingrediënten in de 7×7 KruidenThee is niet alleen mild en licht verteerbaar, maar levert ook een waardevolle bijdrage aan de ondersteuning van een gezonde zuur- base-huishouding.De thee met zijn unieke beproefde receptuur van kruiden, zaden, specerijen, wortels en bloesems is een beproefde begeleider tijdens het alledaagse leven. Met de 7×7 KruidenThee maken we gebruik van speciaal geselecteerde plantaardige stoffen.Heet gezet in de winter, als verfrissende gezonde dorstlesser. ’s Zomers met munt of limoen kan de 7×7 KruidenThee geheel individueel worden gezet. Daardoor wordt onze thee in elk jaargetijde tot een gezond en goed smakend, verfrissend en versterkend genot. Ontdek, beleef en geniet de wereld van de kruiden met onze 7×7 KruidenThee van P.Jentschura.

Ingrediënten

Waardevolle, werkzame stoffen uit de natuur

tijm*, kaneelschil*, melissebladeren*, citroengras*, citroenschil*, lavaswortel*, marjoleinkruid*, wilde tijmkruid*, smalle weegbreekruid*, wijngaardbladeren*, hysopkruid*, citroenverbenabladeren*, appel*, artisjokkruid*, daslookkruid*, boekweitkruid*, venkelvruchten – zoet*, komijn*, zilveren lindebloesem*, rozemarijnbladeren*, zoethoutwortel*, anijsvruchten*, basilicumbladeren*, rozebottelschil*, lavendelbloemen*, longkruid*, bonenkruid*, aardbeibladeren*, eucalyptusbladeren*, vlierbloesem*, bessenbladeren*, koriander*, karwijvruchten*, paardebloembladeren*, sinaasappelschil*, hopbloesem*, brandnetelbladeren*, braambesbladeren*, dillevruchten*, blauwe bosbesbladeren*, hibiscusbloesem*, frambozenbladeren*, gemberwortel*, kardamom*, goudsbloembloesem*, dragonbladeren*, dillekruid*, blauwe bosbes vruchten*, rozenbloembladeren** Ingrediënt uit ecologische/biologische landbouw (DE-ÖKO-064)

Bereiding

bereiding 7x7 kruidenthee

Voor 1 liter water heb je 1 eetlepel 7×7 KruidenThee of 2 theezakjes nodig. Voor 1 kopje heb je 1 theelepel 7×7 KruidenThee of 1 theezakje nodig. Let op! Water niet in de magnetron verwarmen, daar de kruiden dan hun werking verliezen.

Inhoud van 7×7 KruidenThee

100 g 36 liter
250 g 90 liter
500 g 180 liter
50 zakjes van 1,75 g 50 kopjes
100 zakjes van 1,75 g 100 kopjes
7x7 KruidenThee 'verfrissend'
7x7 KruidenThee 'verfrissend'
7x7 KruidenThee 'fruitig'
7x7 KruidenThee 'fruitig'
7x7 KruidenThee 'vitaliserend'
7x7 KruidenThee 'vitaliserend'
7x7 KruidenThee met winterspecerijen
7x7 KruidenThee met winterspecerijen

Ervaringen

Wat anderen over P. Jentschura zeggen

Elmar Sprink

Professionele wielrenner en triatleetDe producten van P.Jentschura helpen mij om tijdens het duursporten mijn volledige potentieel te benutten. Zonder P.Jentschura zou ik zeker nooit biker van het jaar zijn geworden.

Lizz Görgl

Roland Abächerli

Winnaar van de wereldbeker mountainbike
Als sporter heb ik geleerd om aandacht te besteden aan mijn zuur-base-huishouding. P.Jentschura’s BasenKuur heeft mij geholpen om topprestaties te bereiken en me daarbij goed te voelen.

Lizz Görgl

Tweevoudig wereldkampioen skiën
De Basische producten van P.Jentschura, met name MorgenStund, hebben ook bijgedragen aan mijn succes. Ik raad ze aan iedereen die iets goeds voor zichzelf wil doen!
Basische voeding

Basische voeding

Talrijke basische en lekkere tips voor een gezonde en lekkere voeding volgens het P.Jentschura principe en informatie over onze levensmiddelenwereld vindt u onder het kopje ‘Basische voeding’.

Lees meer
Jentschura's BasenKur

Jentschura’s BasenKur

De BasenKur brengt u weer in evenwicht. Waardevolle informatie en tips voor de planning van uw heel persoonlijke BasenKur vindt uonder het kopje ‘Jentschura’s BasenKuur’.

Lees meer