Biotensor is ontworpen door de Duitse filosoof Dr.J.Oberach. Het lijkt misschien een wat vreemd object, maar is eigenlijk een goed doordacht meetinstrument.

Biotensors bestaan uit een handvat, een verenstaal spriet (de tensor) en een contragewicht. Eigenlijk lijkt het net een mini-hengeltje, maar in plaats van vis, vang je er trillingen mee op.

Volg een workshop met de biosensor

Zo Ontstaat Beweging door de Biotensor Werking

Net zoals je pendelt met slinger Pendels of Wichelroedes, heet het werken met een Biotensor ook pendelen. Het verschil is dat een Biotensor werkt volgens de radiësthesie theorie. Dit betekent simpelweg ‘het weerklinken van trillingen’.

Het idee is dat alles in dit universum bestaat uit trillingen; een boom, een kat, ons eigen lichaam, etc. Een gevoelig meetinstrument als een tensor zou deze trillingen dus kunnen opvangen. Maar nu is de vraag, wat kan je hiermee bereiken?

Het Lichaam Onderzocht met de Biotensor Werking

Met behulp van de Biotensor zouden verstoringen in energie gedetecteerd kunnen worden. Stel je voor we gaan met het instrument langs je lichaam op zoek naar eventuele storingen in je energieveld. Alles zou dus bestaan uit trillingen, maar er zijn wel onderlinge verschillen. Alle organen hebben een verschillende trilling ten opzichte van elkaar, volgens de theorie.

De Biotensor reageert op die verschillende trillingen en door de tensor vragen te stellen zou je erachter kunnen komen er bijvoorbeeld verstoorde energie zit. Hiervoor moet je wel weten welke bewegingen van het instrument ja, nee of misschien betekenen.

Zo kun je een Biotensor Vragen Stellen

Volg de onderstaande stappen om je Biotensor vragen te kunnen stellen:
Houdt de Biotensor vast en geef er een klein tikje aan zodat de spriet gaat bewegen.

Stel een vraag die je alleen met ja of nee kan beantwoorden.

De energie vanuit je onderbewustzijn reageert door middel van trillingen op die vraag. Dit pakt de tensor op door te gaan bewegen.

De beweging die de tensor kan vervolgens antwoord geven op je vraag. Dit kan dus ja of nee zijn en in sommige gevallen misschien of ik weet niet.

Wil je erachter komen welke beweging de tensor werking maakt voor ja, nee of misschien? Hiervoor bestaan simpele oefeningen die je ook in kunt zetten bij het gebruiken van een slinger pendel. In de blog Pendelen voor nieuwkomers vind je deze oefeningen!

Ga naar Bioresonantie Therapie

biotensor