Verzamelpunt correctie

Wat is het verzamelpunt ( The Assemblage Point )? Ieder mens beschikt over een of meerdere punten op ons lichaam die in directe verbinding staan met de omgevingsenergie. Dit punt wordt “het verzamelpunt” genoemd. Uit gedegen onderzoek is gebleken dat “het verzamelpunt” er in grote mate toe bijdraagt hoe wij ons voelen en hoe wij zaken van buitenaf waarnemen en/of interpreteren.

Wij hebben allemaal een verzamelpunt. Bij de geboorte komt de energie via de navelstreng ons lichaam binnen. Naarmate we opgroeien komt dat punt als alles goed gaat op ons borstbeen te liggen. Dat punt noemen we het Verzamelpunt. Het heeft invloed op onze uitstraling, onze intelligentie, ons humeur, onze gezondheid, onze manier hoe we de wereld ervaren, onze reacties naar onszelf, onze omgeving, onze interactie en onze verhouding met anderen, onze prestaties, ons geloof en spiritualiteit, en zelfs onze beslissingen.

Nu hebben de meeste mensen nog nooit gehoord van Het Verzamelpunt en zijn onwetend dat we er één hebben of in sommige gevallen zelfs wel meer dan één. Maar als de energie stroom uit balans is kunnen we fysieke en psychische klachten krijgen. De energie die in en om ons lichaam zit moet in balans zijn om je zelf-helend vermogen op volle kracht te laten werken. Het is een innerlijke kracht die probeert lichaam en geest zo gezond mogelijk te houden. Hoe verder het verzamelpunt van het centrum (borstbeen) af ligt, hoe groter de klachten zijn en je dagelijkse leven beïnvloeden.

Iedere locatie bepaalt hoe we ons gedragen en voelen en hoe we de wereld waarnemen. Je voelt je niet meer hetzelfde als vroeger, zonder dat je begrijpt hoe dat nou kan. Als het verzamelpunt niet op de juiste plaats zit, kunt u begrijpen dat deze energielijnen niet meer in balans zijn. Zo kunnen er dus verschillende klachten ontstaan.

Als het energiepunt zich bij de lever bevind kun je last hebben van boosheid (iets op je lever hebben). Dat geldt voor iedereen bij wie het op deze plaats zit. Je kunt er dus niets aan doen, het komt doordat het energiepunt daar het lichaam in gaat.

Onderzoek verzamelpunt correctie

Begin jaren negentig heeft dr. Jon Whale samen met dr. Angela Blaen gedegen onderzoek gedaan naar het verzamelpunt en het wetenschappelijk aantoonbaar gemaakt d.m.v. het onderzoeken en corrigeren van vele proefpersonen. Aan de universiteit van Exeter in Engeland is klinisch bewezen dat het lichaam een plek heeft waarlangs de omgevingsenergie het lichaam binnenkomt.

Onderzoek heeft aangetoond dat het verzamelpunt valt te corrigeren. Tijdige verzamelpuntcorrectie zorgt weer voor een evenwichtig persoon. Alleen een deskundig therapeut kan het verzamelpunt verplaatsen. Dat gebeurt via een betrekkelijke eenvoudige procedure, maar kan nooit bij kinderen onder de 16 jaar plaatsvinden.

De therapeut zal vragen naar medische achtergronden om zich een beeld te vormen van waar het verzamelpunt zich op dat moment waarschijnlijk bevindt. Door het aftasten van de huid op de borst en de rug worden verzamelpunten gelokaliseerd. Met speciaal handgeslepen kristal verplaatst de therapeut het verzamelpunt. Een verzamelpuntcorrectie duurt ongeveer 45 minuten.

Zelfhelend vermogen

In verschillende Engelse ziekenhuizen wordt al gewerkt om het verzamelpunt naar de juiste plaats te brengen. Want de juiste locatie geeft het zelfhelend vermogen van het lichaam een geweldige oppepper. De kans op herstel bij een operatie wordt vergroot en de voorgeschreven behandeling werkt effectiever. Maar ook bij minder energie, veroorzaakt in hectische en stressvolle tijden, heeft verplaatsing van het verzamelpunt naar de juiste plek in veel gevallen meteen resultaat.

Wilt u graag meer informatie over uw verzamelpunt en overweegt u een verzamelpuntcorrectie? Neem dan contact op met De Horizon. Samen zorgen we ervoor dat u weer volledig in balans bent. Wij streven naar een natuurlijke behandeling van uw lichaam!

Maak een afspraak