Nieuwe hoofdhuidgel bevordert de groei en het volume van het haar. Eenvoudig en effectief: ‘SkalPuro‘, het nieuwste product van P. Jentschura, zorgt zowel bij mannen als bij vrouwen voor vol en volumineus haar.

Goed verzorgd en krachtig haar is het toonbeeld van schoonheid, vitaliteit en gezondheid. Voor iedereen die dicht en mooi haar wil, is nu onze nieuwe, innovatieve hoofdhuidgel ‘SkalPuro‘ verkrijgbaar. Het hoogwaardige, natuurlijke cosmeticaproduct met mineralen, etherische oliën en kruidenextracten – waaronder berkenschors en brandnetelextracten – overtuigt met zijn basische dieptereiniging en ontslakking van de haarbodem met een pH-waarde van 8,5.

“Op de hoofdhuid bevindt zich een hele scala aan mineralen die de tot 150.000 haren voeden. Wanneer de zuur-base-huishouding uit balans is, onttrekt het organisme daaraan graag mineralen”, verklaart Dr. h. c. Peter Jentschura. Het gevolg is haaruitval die bij veel oudere mensen veelal bekend is. ‘SkalPuro’ bevordert de doorbloeding, versnelt de afvoer van opgeloste verontreinigingen en ondersteunt en versterkt de haargroei. Daarnaast verleent ‘SkalPuro’ het haar ook aanzienlijk meer volume en elasticiteit.

Bestel SkalPuro in onze webshop

Door het gebruik wordt de zure film van uitgescheiden zuren en schadelijke stoffen verwijderd die een optimale basis vormen voor de groei van bacteriën en schimmels die op hun beurt medeverantwoordelijk zijn voor ontstekingen en een desolate conditie van de hoofdhuid. Bovendien worden de haarporiën bevrijd van verontreinigingen door klassieke verzorgingsproducten of haarverf. De uitscheiding van zuren en schadelijke stoffen via de hoofdhuid wordt geïntensiveerd en de doorbloeding gestimuleerd. Jentschura: “Zo kunnen de voedingsstoffen beter naar de haarwortel worden getransporteerd en kunnen de haren weer groeien.”

De gel wordt één of twee keer per week op de hoofdhuid gewreven, ingemasseerd en later weer uitgespoeld. Bijzonder effectief is de gel in combinatie met een basische voeding en lichaamsverzorging, evenals het 3×3 tonicum voor de hoofdhuid en onze professionele haarborstel. ‘SkalPuro’ in 250- en 1000 ml-verpakkingen is overal verkrijgbaar waar Jentschura-producten te koop zijn alsmede bij speciale kappers.