Perfect voor de hete zomermaanden waarbij de temperaturen enorm kunnen oplopen tot wel boven de 30 graden. Waarbij zowel buiten als binnen geen afkoeling te verwachten is. Gebruik dan de KoeleDeken van P.Jentschura.

Deze speciale deken biedt uitkomst en is, als nieuw product van de AlkaWear-serie, de innovatieve oplossing voor warme dagen en warme zomernachten en belooft in combinatie met MeineBase een goede slaap voor een fit begin van de dag.

Het lichte, aangename mul van 100 % katoen voorkomt onaangename transpiratie en ongewenste warmtestuwingen. Gewoon met een plantenspuit besproeien met de loog van 1 theelepel MeineBase en ½ liter water, met de iets vochtige deken (afmetingen zijn: 1,35 m x 2 m) toedekken en van een koele slaap of rustpauze genieten. U kunt de deken ook droog gebruiken. Ook dan is zij dankzij het fijn geweven, luchtige en luchtdoorlatende mul de optimale begeleider in de warme tijd van het jaar.

Het geheel nieuwe AlkaWear-product is tevens ook ideaal voor mensen die ook op hete dagen niet zonder deken kunnen slapen. Met de KoeleDeken bent u aangenaam toegedekt en ontzuurt u en passant ook uw lichaam.