Verkozen tot ‘Reformproduct van het jaar 2020’: de 7×7 KruidenThee van P. Jentschura.

Meer dan een kwart eeuw oud en nog steeds volop in de trend: onze 7×7 KruidenThee is nu verkozen tot ‘Reformproduct van het jaar 2020’. Dit is de derde keer op rij dat de vakjury de prijs toekent aan een product van het merk P. Jentschura – nu aan de klassieker onder de gezonde, biologische levensmiddelen.

Al meerdere jaren reikt een vakkundige jury van de ‘Reformhaus-Fachakademie’ de prijzen ‘Reformproduct van het jaar’ uit. Alle ingezonden producten worden intensief getest, de lijst van ingrediënten en de declaraties worden nauwkeurig bestudeerd en gecontroleerd en als alles klopt, is uiteraard ook de smaak doorslaggevend.

“We zijn zeer vereerd met deze onderscheiding. Dit is vooral bij een van onze oudste producten ook een bevestiging daarvoor dat onze filosofie in de strijd tegen welvaartsziekten gewaardeerd wordt”, verheugt zich oprichter dr. h.c. Peter Jentschura.

De hoogwaardige 7×7 KruidenThee van het merk P. Jentschura overtuigt al meer dan 25 jaar veeleisende theekenners en inspireert met zijn speciale samenstelling gezondheidsbewuste mensen over de hele wereld. De 100 procent biologische ingrediënten van de 7×7 KruidenThee – bestaande uit kruiden, zaden, specerijen, wortels en bloemen – onderscheiden zich door talrijke positieve effecten op het organisme. Naast bitterstoffen, die de spijsvertering bevorderen, bevatten ze ook flavonoïden, die een gunstig effect hebben op het hart en vaatstelsel, en looistoffen die een ontstekingsremmend effect hebben op huidproblemen en de wondgenezing bevorderen.

Ook in de afgelopen twee jaar heeft de jury producten van de onderneming uit Münster onderscheiden: in 2018 werd de gierst-boekweitpap MorgenStund’ verkozen tot het beste Reformproduct en in 2019 het 100-planten-levensmiddel WurzelKraft. De perfecte combinatie voor een gezonde levensstijl – nu met drievoudige onderscheiding.