Voelt je huis niet meer als een “thuis” of wil je de boel gewoon eens energetisch opfrissen? Gebruik dan eens witte salie en je zult versteld staan van het resultaat.

Witte salie, je huis en aura reinigen.
Voelt je huis niet meer als een “thuis” of wil je de boel gewoon eens energetisch opfrissen? Gebruik dan eens witte salie en je zult versteld staan van het resultaat. Of wierookstokjes.

Waarom een spirituele huisreiniging?

Soms hebben mensen namelijk het gevoel dat er “iets” in huis is, men voelt zich bekeken en hebben het gevoel dat er iemand is. Ook kan het voorkomen dat men dingen ziet of hoort die er eigenlijk niet kunnen zijn. Dit leidt vaak tot angst, slaapproblemen en algehele onrust. Met name hoog sensitieve kinderen kunnen hier veel last van hebben.

Daarnaast neemt elk huis de energie op van de mensen die er in wonen. Deze energie heeft invloed op de mensen die in het huis verblijven. Er is dus een wisselwerking tussen de bewoners en het huis. Wanneer het met de bewoners goed gaat stroomt er positieve energie, maar dat geldt ook voor negatieve energie zoals bij spanning, verdriet of ziekte.

Ook bij een verhuizing is het fijn om van het nieuwe huis een eigen plek te maken en het huis vrij te maken van energie die hoort bij de vorige bewoners. Dit zijn een aantal redenen om je huis spiritueel te laten reinigen.
Daarom geef ik graag persoonlijk advies wat te doen.

Noveen kaarsen voor energetische reiniging.