Wurzelkraft van P. Jentschura

WurzelKraft is het omnimoleculaire levensmiddel van P. Jentschura. Het combineert op unieke wijze de kracht van meer dan 100 planten. P. Jentschura Wurzelkraft is uitermate geschikt om ontstane tekorten aan vitaliserende stoffen en levensenergieën aan te vullen, dat onder de vorm van granulaatpoeder wordt aangeboden. In de afgelopen 20 jaar heeft P. Jentschura WurzelKraft de markt van vitaalstofleveranciers veroverd voor langdurige gezondheid, schoonheid en prestatie.

De aanwezige elektrolyten in P. Jentschura Wurzelkraft vullen de waardevolle mineraaldepots in ons lichaam aan. Mineralen in het lichaam helpen de afvalstoffen en zuren te binden en te neutraliseren en zorgen daarmee dat de zuur-base-huishouding van ons lichaam in balans blijft.

Ontzuren met P. Jentschura Wurzelkraft

Lichamelijke klachten kunnen ontstaan door lichaamsverzuring. De oorzaak hiervan kan liggen bij stress, stralingen of te veel calorierijke voeding. Het is daarom van belang om uw lichaam schoon te houden. Bij vasten- en ontslakkingskuren worden grote hoeveelheden zuren en gifstoffen losgemaakt. Om een vastencrisis te vermijden zijn er grote hoeveelheden vitaalstoffen nodig. Deze vitaalstoffen zorgen er namelijk voor dat opgeloste zuren én gifstoffen worden uitgescheiden. Hiervoor biedt De Horizon Gezondheidscentrum met Wurzelkraft van P. Jentschura dé juiste oplossing.

Wanneer Wurzelkraft?

Mensen verbruiken vitaalstoffen bij het sporten en grote lichamelijke inspanningen. Producten van P. Jentschura Wurzelkraft vullen deze stoffen aan. Daarnaast hebben vrouwen tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding extra mineraalstoffen nodig. Via P. Jentschura Wurzelkraft kan dit aangevuld worden. Tevens zorgen deze producten ervoor dat natuurlijke mineralen op peil worden gehouden tijdens de overgang.

De Horizon Gezondheidscentrum kan u goed adviseren in het gebruik van P. Jentschura Wurzelkraft. Wij helpen u om lichaamsverzuring tegen te gaan. Heeft u vragen over het gebruik van één van deze producten of wanneer u het product het best kunt gebruiken? Of misschien over andere producten/behandelingen van De Horizon? Neem dan contact met ons op of ga direct naar onze webshop voor een bestelling. Wij adviseren u graag over het zelfhelend vermogen van uw lichaam en hoe u hier het best op kunt inspelen!

Bestel Wurzelkraft in onze webshop