Workshop Voetreflexzonetherapie op aanvraag

Datum/Tijd
Date(s) - 01/01/2023 - 31/12/2023
9:30 am - 12:30 pm


Workshop Voetreflexzonetherapie

Wilt u leren om een ontspannende voetreflexzonetherapie te geven aan familie of aan cliënten? Dat kan bij therapeute Dianne van den Bosch.

Duur van de workshop: in overleg.

Zien ♥ Voelen ♥ Ervaren!

Ervaring in massage is niet nodig. Stap voor stap help ik u op weg. U leert een voetreflextechniek volgens de richtlijnen van de Bond van Europese Reflexologen en u ervaart zelf wat deze impulsen op de voet doen. En wat de impulsen in het lichaam teweeg brengen. Praktijk en theorie gaan samen. Dat wil zeggen: we oefenen op elkaars voeten en leren de materie via een informatiemap. We werken in kleine groepjes: 4 tot 6 mensen. Deze workshop is niet alleen geschikt voor persoonlijke voetreflex maar ook heel toepasbaar in de praktijk van pedicure- en massagetherapeuten.

Workshop Voetreflexzonetherapie

Wilt u graag een workshop voetreflexzonetherapie volgen in een kleine groep? Dan kunt u zich opgeven bij De Horizon.
In 5 avonden leert wat er allemaal bereikt kan worden met voetreflex
Voetreflex kan ingezet worden in gezinnen, voor man en vrouw en zelfs pedicures en massagetherapeuten passen voetreflex toe. We leren in kleine groepjes zodat iedereen voldoende aandacht krijgt. Ik werk altijd vanuit mijn hart en dat wil ik deze workshop overbrengen aan mijn cursisten. Hebt u interesse?
Bel gerust naar 0413-478726 of mail naar info@dehorizon.info

Wat leert voetreflexzonetherapie u?

De workshop voetreflexzonetherapie geeft u eerst een gedegen theoretische ondergrond. U leert de voet kennen, de energiebanen en alle handgrepen en vaardigheden die daar bij horen. Met ontspanningstechnieken bereidt u de voet voor op een behandeling. Daarna vertelt de cursus hoe u een volledige behandeling met voetreflexzonetherapie geeft. Het lesmateriaal bevat speciale voetenkaarten die u helpen de juiste reflexgebieden te vinden.
 
Duidelijke behandelschema’s laten zien hoe u allerlei lichamelijke aandoeningen effectief met voetreflexzonetherapie kunt aanpakken Wilt u uw vaardigheden met anderen oefenen? Dan kan tijdens een van de optionele praktijkdagen.

Workshop Voetreflextherapie: wat kunt u ermee?

In de workshop Voetreflextherapie vindt u alle kennis om op verantwoorde wijze als voetreflextherapeut aan de slag te gaan. Voetreflexzonemassage kunt u uitstekend aan huis of op locatie geven: als zelfstandige therapie of in combinatie met andere therapievormen. Therapeutische voetmassage past uitstekend in de praktijk van zorgverleners en pedicures. Daarnaast leent voetreflexologie zich bijzonder goed voor de behandeling van zieken, ouderen en gehandicapten. Het is een uiterst veilige methodiek!

Extra informatie.

Er ligt voor u een theoretische werkmap klaar en na afloop een certificaat.
Aandachtspunt: zorg voor kort geknipte nagels en makkelijk zittende kleding.
De workshop is inclusief koffie / thee en iets lekkers.

Locatie

De Horizon Gezondheidscentrum
Dianne van den Bosch
Kastanjestraat 3
5492 EZ Sint Oedenrode
Tel: 0413-478726
Email: info@dehorizon.info

Betaling:

Contant voor aanvang workshop.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor deze workshop.