Biologische voeding van P.Jentschura

Het aanbod van P. Jentschura bestaat uit gezondheidsproducten zoals 7×7 kruidenthee met 49 ingrediënten, basisch mineraal badzout en Wurzzelkraft bestaande uit plantaardige voeding in de vorm van een fijn granulaat met vruchten, bijenpollen, kruiden en groenten welke erop gericht is om uw lichaam te ontzuren en te ontslakken. P. Jentschura werkt met drie stappen: spoelen, reinigen en regenereren. De producten van P. Jentschura voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Het assortiment omvat biologische basenvormende levensmiddelen en basische lichaamsverzorging.

Achtergrond van P.Jentschura

Jentschura International GmbH met haar overkoepelende merk P. Jentschura is een traditierijke middenstandsonderneming uit Münster (Westfalen) en toonaangevende producent van basische verzorgingsproducten en natuurlijke, basische levensmiddelen.

In de familieonderneming werken ongeveer 100 mensen – van voedingswetenschappers, natuurgeneeskundigen en communicatie- en marketingexperts tot en met de vakmensen van de productieafdeling.

P. Jentschura is marktleider en toonaangevende merkartikelonderneming voor basische levens- en verzorgingsmiddelen.

morgenstund gebak

P.Jentschura MorgenStund’

De basenvormende (ontbijt) pap met waardevolle voedingsstoffen, met weinig calorieën voor een verzadigd gevoel en is licht verteerbaar.

TafeltjeDekJe wafels

P. Jentschura TafeltjeDekJe

TafeltjeDekJe is de heerlijke quinoa gierst maaltijd, afgerond met een schat aan aromatische groenten en kruiden.

wurzelkraft salade Voeding

P.Jentschura WurzelKraft

Plantaardige voeding in de vorm van een fijn granulaat met vruchten, bijenpollen, kruiden en groenten.