Een beetje stress is niet erg. Om goed te functioneren heeft ieder mens een bepaalde spanning en stress nodig. Het wordt pas moeilijk als spanning en ontspanning niet meer met alkaar afgewisseld kunnen worden.

Dan wordt de draaglast groter dan de draagkracht. En dan bestaat het gevaar dat aanhoudende stressprikkels leiden tot een burn-out. Kenmerkend voor een burn-out is intense vermoeidheid en het gevoel van uitputting.

Voetreflexzone-therapie staat bekend om het ontspannen effect op lichaam en geest. De combinatie van lichte aanraking en stevige druk via specifieke technieken, zorgt voor aantoonbare veranderingen in het lichaam. Voetreflexzone-therapie geeft diepe ontspanning en vermindert de symptomen van stress. Mensen krijgen weer energie en zitten beter in hun vel.

Stress heeft lichamelijk en psychische gevolgen. Daarom kijkt voetreflexzone-therapeut Dianne naar haar cliënt als een eenheid, als één geheel. Ze neemt alle tijd, maakt het probleem inzichtelijk en stelt een persoonlijk behandelplan op. Het meest belangrijke is bewustwording. Want bewustwording is het begin van herstel.

Dianne van den Bosch begeleidt haar cliënten met zorg en aandacht. Voetreflexzone-therapie helpt om lichaam en geest in balans te brengen. Door de oorzaak van problemen op te sporen krijgen cliënten inzicht in hun eigen situatie. En dat biedt de mogelijkheid om er iets aan te doen.