Stralingsadvies

De oude geneeskunst wist het al: een goede nachtrust is de basis voor een gezonde geest en een uitgerust lichaam. Dat was voor onze voorvaderen reden om met zorg hun slaapplaats te kiezen. Zij hielden rekening met natuurlijke aardstralen die als een soort mystiek krachtveld, invloed uitoefenen uit op alles wat leeft. Het bestaan van aardstralen wordt in de wetenschap niet aanvaard maar de natuurgeneeskunde neemt aardstralen of ‘prikkels’ serieus.

Ook elektrosmog wordt door de natuurgeneeskunde zeer serieus genomen. Want de totale hoeveelheid elektrische apparaten en de daaraan gekoppelde overprikkeling, vermeerdert elk jaar. Dat is zeker een aandachtspunt van De Horizon. Want wie staat er nou bij stil dat ‘nieuwigheden’ ook een andere kant hebben?

Straling

De Horizon kan elk huis, woning of bedrijf testen op de aanwezigheid van straling. Is de hoeveelheid boven de norm? Dan geeft De Horizon graag advies hoe elke leefomgeving en met nadruk de slaapplek, een ontspannen plek wordt. Wilt u weten hoe groot de kans is dat u belast bent door straling? Bel of mail en we kunnen uw huis d.m.v. meetapparatuur controleren op overmatige straling.Daarmee wordt getest op zowel aardstralen, wateraders, elektrische en magnetische spanningsvelden als draadloze verbindingen. Door middel van eenvoudige betaalbare veranderingen / oplossingen, voelen mensen zich vaak in enkele dagen beter / krachtiger.

Maak een afspraak

Vul hieronder het formulier in om een afspraak te maken.

[contact-form-7 id=”668″]