Stimatriph Pijnbehandeling

Micro Electro Methodiek met Stimatriph therapie

Electro therapie wordt al meer dan honderd jaar met positieve resultaten toegepast als ondersteuning bij medische behandelingen met medicatie.
De laatste jaren zijn er vele vormen van electro therapie ontwikkeld. Een van de ontwikkelingen is het gebruik van micro stroom.
STIMATRIPH® valt onder de categorie Microcurrent Electric Therapy vrij vertaald Micro Electro Methodiek. Sinds 1982 (Prof. Ngok Cheng) is bekend dat Microcurrent Electric Therapy een therapeutisch effect heeft op pijn door de aanmaak van meer dan 800% ATP. Microcurrent Electric Therapy is wetenschappelijk getest.

De kracht van Stimatriph pijnbehandeling

Dit apparaat produceert een bepaalde elektrische microgolf (op celniveau). Het lichaam herkent deze microgolf als lichaamseigen en gaat daardoor neurohormonen aanmaken. Deze stellen het lichaam in staat om zelf het genezingsproces op gang te brengen.

Succesvol resultaat

STIMATRIPH® Micro Electro Methodiek helpt een betere kwaliteit van leven te bewerkstelligen door verlichting te geven. Inmiddels is STIMATRIPH® wereldwijd bewezen dat het werkt bij meer dan 85 % van de patiënten met een blijvend resultaat tussen 40% en 95 %. Bij sportblessures haalt men een resultaat van 100 %. Bij meer dan 80% van de mensen die Micro Electro Methodiek gebruiken en gebruikt hebben, slaat de therapie op kortere termijn aan.

Maak gerust een afspraak met De Horizon Gezondheidscentrum voor een persoonlijk intakegesprek.

Maak een afspraak

Vul hieronder het formulier in om een afspraak te maken.

[contact-form-7 id=”668″]