Vraag hier uw pH-waarde test / urinetest aan

Aanvraag voor urine onderzoek op verzuring stralings belasting en bachbloesems. Na invullen van het formulier en betaling via onderstaande link sturen wij een zakje met afsluitbaar flesje op. U retourneert het flesje met urine in het bijgevoegde zakje. U krijgt na de test telefonische uitleg op verzuring en stralingsbelasting en eventueel bachbloesems voor je gemoed. De kosten bedragen € 35,- excl. producten.

P. Jentschura PH-Strips
  • Gemiddelde pH-waarde tussen 6.5 en 7.0 = geen significante verzuring
  • Gemiddelde pH-waarde tussen 5.5 en 6.5 = middelmatige verzuring
  • Gemiddelde pH-waarde tussen 4.5 en 5.5 = hoge mate van verzuring
Bestel hier uw pH-waarde test / urinetest

De pH is een maat voor hoe zuur of alkalisch (basisch) urine is. De pH waarde van de urine schommelt. Zo is de pH waarde van je urine in de ochtend altijd iets lager dan in de middag.

Gewenst is een pH waarde rond de 7.

  • 07.00 uur ’ s ochtends (voor je ontbijt): 6,2 – 6,4
  • 10.00 uur voormiddag : 7,2-7,4
  • 12.00 uur middag (voor je lunch) : 6,8 – 7,1
  • 16.00 uur namiddag : ph 7,4 – 7,7
  • 18.00 uur voor het avondeten: 6,7 – 7

Heb je een pH waarde lager dan 4,5? Trek aan de bel en start met ontzuren. Een pH waarde lager dan 4,5 kan zorgen voor een blijvende nierbeschadiging

Een pH waarde hoger dan 7,8 is te basisch. Medicijngebruik of chronische ziekte kunnen dit veroorzaken. Ook dan is het belangrijk om intensief te ontzuren.

Een te lage (of juist te hoge) pH waarde wordt veroorzaakt door een overschot aan zuren en gifstoffen (zoals verkeerde voeding, stress, straling, medicatie en milieugifstoffen) en een tekort aan base (mineralen, vitamines, enzymen en spoorelementen) Een verstoring in je zuur-base evenwicht, ook wel verzuring genoemd, betekent dat je lijf te veel afvalstoffen binnenkrijgt en moeite heeft met de uitscheiding hiervan. Afvalstoffen die niet goed uitgescheiden kunnen worden via je uitscheidingsorganen, zoals je darmen, nieren en longen, worden opgeslagen in (vet) weefsels, spieren, gewrichten of willen eruit via je huid (hallo huidklachten). Je huid is je grootste uitscheidingsorgaan en daarom zijn baden in basisch mineralenzout ook zo goed. Een verstoorde zuur-base balans zorgt voor de-mineralisatie – je mineraaldepots worden leeg getrokken en de opname van mineralen vermindert. Mineralen aanvullen is een must bij elke vorm van verzuring.

Is jou zuur-base evenwicht verstoord? Start vandaag nog met de Base kuur! Zorg voor een overschot aan basische voeding, reduceer stress en maak van je huis een stralingsvrije plek om op te laden.

Maak een afspraak

Vul hieronder het formulier in om een afspraak te maken.

[contact-form-7 id=”668″]