P.Jentschura 7×7 KruidenThee

Gebruik P.Jentschura 7×7 kruidenthee dagelijks. Enkele kopjes van 7×7 kruidenthee per dag helpen het lichaam te zuiveren van afvalstoffen. Hierdoor zal uw vitaliteit toenemen. Dit zuiveren van het lichaam noemen we ontzuren van het lichaam.

7×7 kruidenthee

7×7 kruidenthee bestaat uit 49 kruiden, zaden, specerijen, wortels, bloesems en een grote hoeveelheid mineralen. Daardoor is 7×7 kruidenthee ideaal voor het ontzuren van het lichaam. Het zorgt tevens voor een goede spijsvertering.

In het begin is het noodzakelijk om één tot twee koppen 7×7 kruidenthee per dag te drinken. Op den duur kunt u dit rustig ophogen. U kunt dan een halve tot hele liter per dag 7×7 KruidenThee drinken. In de zomer is dit ideaal als koele dorstlesser en in de winter als warme huisthee. Daarnaast is het gebruik van 7×7 kruidenthee ook uitermate geschikt tijdens slankdiëten of als begeleider van ontslakkings- en cellulitiskuren.

Bij gebruik neemt u voor een liter water één eetlepel 7×7 kruidenthee. Voor slechts één kopje neemt u een afgestreken theelepel of theezakje. Schenk hier kokend water bij, waarbij rekening houdend dat u dit niet in microgolf doet. Laat vervolgens de 7×7 kruidenthee twee tot drie minuten intrekken.

7 x 7 in webshop De Horizon

Bij ons in de webshop vindt u 7×7 kruidenthee als losse thee en in theezakjes. Wacht daarom niet langer en bestel het vandaag nog. Zorg dat uw vitaliteit zo snel mogelijk weer zal toenemen en laat uw lichaam ontzuren! Wij van Gezondheidscentrum De Horizon geven uw graag het beste advies omtrent lichaamsverzorging. Niet alleen voor ontzuren bent u bij ons aan het juiste adres, ook voor stralingsadviezen en vele behandelingen kunt u bij ons terecht.

Wilt u meer informatie over De Horizon of het gebruik van 7×7 kruidenthee? Neem dan direct contact op per telefoon of mail en wij beantwoorden uw vragen direct.

Bestel 7x7 kruidenthee in onze webshop