Opleiding voetreflexologie

Voor de gene die graag meer willen leren over voetreflex therapie kunnen zich bij mij opgeven. In kleine groepjes wil ik jullie leren wat je kan bereiken met de opleiding voetreflexologie. Het geleerde tijdens de voetreflex workshops kan je in zetten in je gezin je man/vrouw of zelfs voor pedicuren, massagetherapeut enz. Ik hanteer kleine groepjes zodat iedereen voldoende aandacht kan krijgen. Ik werk graag van uit mijn hart en dat wil ik graag overbrengen via enkele workshops.

Opleiding voetreflexologie: wat leert u?

De opleiding voetreflexologie geeft u eerst een gedegen theoretische ondergrond. U leert de voet kennen, de diverse energiebanen en alle benodigde vaardigheden. Met ontspanningstechnieken bereidt u de voet voor op een behandeling. Daarna legt de cursus uit hoe u een volledige behandeling met voetreflextherapie geeft. Het lesmateriaal bevat speciale voetenkaarten zeg maar de atlas van de voet die u helpen de juiste reflexgebieden te vinden. Ik laat zien hoe u allerlei lichamelijke aandoeningen effectief met voetreflextherapie kunt aanpakken Wilt u uw vaardigheden met anderen oefenen? Woon dan ook een van de optionele praktijkdagen bij!

Opleiding voetreflexologie: wat kunt u ermee?

In de opleiding voetreflexologie vindt u alle kennis om op verantwoorde wijze als voetreflextherapeut aan de slag te gaan. Voetreflexmassage kunt u uitstekend aan huis of op locatie geven: als zelfstandige therapie of in combinatie met andere therapievormen. Therapeutische voetmassage past uitstekend in de praktijk van zorgverleners en pedicures. Daarnaast leent voetreflexologie zich bijzonder goed voor de behandeling van zieken, ouderen en gehandicapten. Het is een uiterst veilige methodiek!