Ontzuren van het lichaam

Het zuur-base evenwicht van het lichaam wordt verstoord door de huidige voedings- en eetgewoonten, ongezonde levensstijl én stress. Wij merken steeds vaker dat verzuring van het lichaam voorkomt en teveel zuren het lichaam kunnen belasten én energie kosten. Op deze manier wordt de basis gelegd voor vele ziekten, de zogenaamde welvaartsziekten. Slechts weinig mensen leggen de link naar een verstoorde zuurbalans van het lichaam. Maar als u wel deze link legt, is de oplossing (of voorkoming) dichtbij: ontzuren.

Lichamelijke klachten kunnen het gevolg zijn van lichaamsverzuring. Echter is niet iedereen zich hiervan bewust. Hoewel u zou verwachten dat deze problemen alleen opspelen bij ouderen, krijgen ook jongeren te maken met de ernstige gevolgen van verzuring. De redenen hiervoor zijn té veel calorierijke voeding, stress en straling. Waaraan u kunt merken of er zuren zijn ontstaan in uw lichaam? Door onder andere het overmatig transpireren van uw lichaam. Het is daarom belangrijk om het lichaam schoon te houden, omdat een gezond lichaam wel transpireert maar niet wordt geroken. Ontzuren is bij uitstek geschikt voor reiniging van het lichaam.

Invloeden verzuring

Het voorkomen van lichaamsverzuring is praktisch onmogelijk. U kunt het voorkomen indien u zorgvuldige keuzes maakt met betrekking tot eten/drinken, weinig elektrische apparaten gebruikt en stress zoveel mogelijk vermijdt in uw leven. Helaas werkt het overvloedige marktaanbod hier niet aan mee, maakt de veelheid aan apparatuur in woon- en werkomgeving het onmogelijk om straling te mijden en draagt de jachtige maatschappij niet bij aan een rustgevende levensinvulling.

Wat kunt u doen?

Ontzuren begint bij een goede voeding die ervoor zorgt dat de pH-waarde van uw lichaam op het juiste peil blijft. Verder doet een ontzuringskuur wonderen voor het ontzuren van het lichaam. Het ontzuren zorgt er namelijk voor dat afvalstoffen worden afgevoerd. Daarnaast brengt het een nieuwe energiestroom op gang die uw lichaam in goede conditie brengt.

Indien u klachten heeft of u merkt dat u niet lekker in uw vel zit, komt uw lichaam naar waarschijnlijkheid essentiële stoffen tekort. Gezondheidscentrum De Horizon kan u uitstekend adviseren over welke ontzuringsmethode het best bij uw manier van leven past. Wij kijken hierbij onder andere naar de persoonlijke omstandigheden, die hier een grote invloed op hebben. Naast advies is het wenselijk om aanvullende producten voor het ontzuren van het lichaam op plantaardige basis te gebruiken die het lichaam sneller activeren.

Bestel direct uw ontzuringsproducten in onze webwinkel

De Horizon heeft een eigen webwinkel, waar u een compleet assortiment producten kunt aanschaffen voor het ontzuren van het lichaam.

Bestel ontzuringsproducten in onze webshop