Ontstoringsdeskundige

Gezondheidscentrum De Horizon heeft nieuws en wil u het volgende laten weten: door samenwerking met een ontstoringsdeskundige verrijkt het centrum haar diensten naar cliënten. Deze ontstoringsdeskundige meet spanningsvelden in woningen en gebouwen en is een aanvulling en een verrijking van ons complete dienstenpakket.

Sinds vijftien jaar wijs ik mannen, vrouwen en kinderen op hun innerlijke kracht. Dat doe ik  via complementaire behandelingen en mijn zienswijze wat betreft natuurgeneeswijzen. Gaandeweg ontdekte ik dat een krachtig lichaam alleen niet voldoende is: soms bezitten woon- en werkplekken niet die broodnodige positieve energie om lichaam en geest geheel te herstellen. Dat komt door overmatige spanningsvelden rondom: er is een goed en veilig huis nodig om goed te gedijen. Om dit complete totaalbeeld te bereiken, vult een gespecialiseerde ontstoringsdeskundige voortaan mijn gezondheidscentrum aan. Deze woonbioloog voert een spanningsmeting uit in uw woning, op uw werkplek of bedrijf. Hij bezit apparatuur om stralingsoverlast door wateraders, draadloze en elektrische apparaten te meten en geeft advies hoe deze nadelige spanningsvelden te verminderen of te laten verdwijnen.

Wist u dat de hoeveelheid straling vooral op slaap- werk- en verblijfsplekken, vaak hoger is dan mens, dier en plant kunnen verdragen? Wellicht heb u nooit beseft wat de oorzaak is van slapeloze nachten, van onrust of overgevoeligheid? Mijn jarenlange praktijkervaring leerde dat stralingsbelasting een overprikkeling teweeg brengt die mensen behoorlijk uit balans kan brengen. Iedereen woont graag ‘in een huis met een goed hart’. Dat wil zeggen: een woon- of werkplek die gevoed wordt door positieve energie. Een plek waar mensen zich in harmonie kunnen ‘opladen’ zodat gezondheid en vitaliteit vanzelfsprekend zijn.

De Horizon maakt dat uw woning weer een oplaadplek wordt voor mens, dier en plant. Vooral kinderen ondervinden sterk de positieve invloed van slapen, spelen en werken in een harmonische omgeving. Dat verrijkt hun verdere ontwikkeling. Wilt u meer informatie over spanningsvelden rond uw woning of gebouw? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op.

Maak een afspraak

Vul hieronder het formulier in om een afspraak te maken.

[contact-form-7 id=”668″]