Welkom in de fascinerende wereld van MeineBase de basische lichaamsverzorging. Het basisch-mineraal lichaamsverzorgingszout reinigt, verzorgt en regenereert bijzonder intensief. Het gecertificeerde natuurcosmeticaproduct optimaliseert de zelfvetting van de huid en geeft haar een aangename soepelheid. MeineBase met een pH-waarde van 8,5 ondersteunt de huid in haar uitscheidingsfunctie – voor een bewuste en natuurlijke verzorging in het zuur-base-evenwicht.

  • Gecertificeerde natuurlijke cosmetica
  • Zonder kleurstoffen, geurstoffen en conserveermiddelen
  • Zeer goede huidcompatibiliteit dermatologisch bevestigd
  • Voor eenvoudige, zachte huid
  • Met 8 edelstenen in de fijnste maling

Dompel jezelf onder in de fascinerende wereld van elementaire lichaamsverzorging met P.Jentschura MeineBase . Het basale minerale lichaamsverzorgingszout reinigt, voedt en ontspant bijzonder intensief. Het gecertificeerde natuurlijke cosmetische product optimaliseert de zelfsmering van de huid en zorgt voor een aangename gladheid. MeineBase met een pH van 8,5 ondersteunt de huid in zijn uitscheidingsfunctie – voor een bewuste en natuurlijke verzorging van de zuur-base balans.

MeineBase biedt u – volgens uw individuele wensen en eisen – een moderne basislichaamsverzorging op basis van het model van de natuur. De vele toepassingsmogelijkheden maken P.Jentschura MeineBase een effectieve en harmoniserende metgezel in het dagelijks leven – en dat voor het hele gezin.

Bestel MeineBase in onze webshop