Massages*

Ons lichaam bestaat uit honderden spieren, pezen en gewrichten die goed functioneren als ze gevoed worden door lichaamsvocht. Dag en nacht brengen doorbloedingen voedsel tot in de kleinste haarvaatjes en voeren afvalstoffen af. Door overbelasting, een ongezonde leefwijze of stress ontstaan er obstakels waardoor goede doorbloeding stagneert. Het gevolg: ophoping van afvalstoffen, stijfheid en pijn.

Crème tegen pijnlijke spieren en gewrichten

Via grondige massage met natuurlijke crèmes die geen toxische stoffen bevatten, pakt de natuurgeneeskunde de bron en de pijnplek aan. De massage maakt huid, spieren en weefsels soepel en buigzaam, de natuurlijke crème dringt door tot de kern in pezen en gewrichten en opent de bloedvaten. Doorbloeding doet de rest. Verder versterkt deze crème lichaamseigen stoffen en zet het eigen afweermechanisme in werking. Ziekten, bacteriën en schimmels krijgen minder kans om binnen te dringen.Het mooie van deze crème is: voor elke aandoening is er een speciale samenstelling die het ongemak aanpakt. Daarnaast activeert het bioresonantie-apparaat de doorbloeding naar pijnlijke plekken waardoor het lichaam zichzelf herstelt.

De crème bestaat uit trillingen van planten, kruiden en wortels en veroorzaakt geen bijwerkingen. Zonder gevaar kan deze crème eventueel naast medicijnen gebruikt worden.

Effect

De bron van het ongemak ligt wellicht niet op de pijnplek maar komt vaak voort uit de nek- of rugwervel en geeft z’n pijnlijke visitekaartje elders af. Via de biotensor  vindt de therapeute steevast de bron van de aandoening. Reeds na één behandeling voelt de cliënt resultaat. Spieren ontspannen zich, gewrichten draaien soepeler en bewegen wordt weer een prettige ervaring. Toch is één behandeling niet voldoende om blokkades op te heffen die wellicht al langer aanwezig waren. Regelmatig inmasseren van de crème bespoedigt de genezing. Soms kunnen cliënten zelf deze crèmebehandelingen uitvoeren, maar dieptebehandelingen doet de therapeute. 

Klachten die via crèmemassage aangepakt worden:

stijve spieren
moeizame bewegingen
pijnlijke pezen
overbelasting
zenuwstelsel

*word niet door zorgverzekering vergoed.

Maak een afspraak

Vul hieronder het formulier in om een afspraak te maken.

[contact-form-7 id=”668″]