Leeg winkelwagentje

Edelsteenlamptherapie

Edelsteenlamptherapie

De Horizon werkt met edelsteenlamptherapie. Deze edelsteenlamptherapie brengt verlichting en versnelt in veel gevallen het genezingsproces.

Edelstenen zijn door de eeuwen heen gebruikt in vele delen van de wereld. Ze werden voor allerlei aandoeningen gebruikt en hun werking wordt vandaag de dag nog steeds toegepast. Maar dankzij de techniek is de hedendaagse methode beter beheersbaar geworden. De edelsteenlampen worden voorzien van de gewenste edelstenen en gericht op het betreffende lichaamsdeel. Zo werkt bij edelsteenlamptherapie de smaragd pijnstillend en de diamant zuivert en stimuleert het lichaam.

Om het moderne gebruik van edelstenen wat betreft genezing te kunnen begrijpen, is het belangrijk te weten dat deze waardevolle stenen een wetenschappelijke stamboom hebben. Onze voorouders zetten de medicinale eigenschappen van edelstenen in bijvoorbeeld om kraakbeen te herstellen, botbreuken sneller te laten genezen en verlichting te geven bij brandwonden. Via verfijnde apparatuur beantwoordt deze therapie nog altijd aan de kennis van vroeger. Door een combinatie van de elektronische-lamptherapie en edelsteenelixer kan de behandeling thuis worden voorgezet.

Lampen gevuld met edelsteenpoeder brengen verlichting bij botblessures.

Radiometrische foto van een verbrande rechterhand, voor en na de behandeling. Met de juiste frequenties koelen de verbrande cellen zodat ze in staat zijn om sneller te herstellen.

 

     
 
Vraag nu de gratis zuurgraad urinetest aan
Klik hier voor meer info
     

 

     
 
Bezoek onze webshop
Bekijk onze producten
     

 

     
 
Wilt u stralingsadvies
Ga naar ontstoren.com
     

 

     
 
Telefoon
0413 - 478726
     

 

     
 
Email
info@dehorizon.info
     

Maak een afspraak

De Horizon

Kastanjestraat 3
5492 EZ Sint Oedenrode
Tel: 0413-478726
Email: info@dehorizon.info

Gastenboek

Een bezoek aan Dianne is voor mij erg waardevol! Tijd voor jezelf, oprechte aandacht en een goed gesprek. Door structureel de...