Leeg winkelwagentje

Slickbadtherapie

Slickbadtherapie

In kuuroorden is het modderbad altijd een bekend verschijnsel geweest. Het slickbad is ook zo’n modderbad. Slick bevat allerlei belangrijke stoffen zoals ijzer, calcium, zwavel en aluminium die, als ze in het menselijk lichaam worden opgenomen, kunnen zorgen voor verlichting, bindweefselversterking en spierontspanning. Met behulp van De Horizon kunt u ook daadwerkelijk gebruik maken van slickbaden!

De voeten hangen tot aan de knie in een groot bad met water waaraan dit fijnkorrelige slick concentraat is toegevoegd met etherische olien. Het slickbad werkt ontspannend en sterk doorbloedend, kramp bevrijdend en pijnstillend. Omdat de voeten in het water hangen zijn de voetzolen vrij toegankelijk. Dit heeft ook een steriliserende werking. De watertemperatuur wordt aangepast aan de aard van de klachten. Het slickbad wordt zorgvuldig gedoseerd en afgestemd op de behandeling.

Voor wie is slickbadtherapie geschikt en bij welke klachten?

Oorspronkelijk is de slickbadtherapie bedoeld ter behandeling van diverse sportblessures. Later werd slickbadtherapie ook ingezet voor algemene voet- en beenklachten en problemen met de doorbloeding elders in het lichaam. Voor sporters kan het worden toegepast als een onderdeel van de voorbereiding op de te leveren prestatie en is ook uitermate geschikt voor herstel momenten na de geleverde prestatie om de afvalstoffen sneller af te voeren.

Effecten van slickbadtherapie

Pijnverlichting, bindweefselversterking en spierontspanning. Verder stimuleert het slick de bloedsomloop en het herstel van kraakbeen en elasticiteit van het weefsel.

Hoe werkt slickbadtherapie?

De therapie bestaat uit het nemen van een voetbad, waarbij het slick concentraat in warm borrelend water van 32-34 graden celsius door middel van galvanische stroom, in kleine deeltjes worden gesplitst. Zo kan het slick concentraat goed door het lichaam opgenomen worden.

 

     
 
Vraag nu de gratis zuurgraad urinetest aan
Klik hier voor meer info
     

 

     
 
Bezoek onze webshop
Bekijk onze producten
     

 

     
 
Wilt u stralingsadvies
Ga naar ontstoren.com
     

 

     
 
Telefoon
0413 - 478726
     

 

     
 
Email
info@dehorizon.info
     

Maak een afspraak

De Horizon

Kastanjestraat 3
5492 EZ Sint Oedenrode
Tel: 0413-478726
Email: info@dehorizon.info

Gastenboek

Een bezoek aan Dianne is voor mij erg waardevol! Tijd voor jezelf, oprechte aandacht en een goed gesprek. Door structureel de...