Gezondere voeding vindt u in plantaardige voeding

Levensmiddelen dienen rijk te zijn aan natuurlijke en ‘levende’ vitale stoffen. Alleen de natuurzuivere plantenwereld bezorgt ons energierijke mineralen, vezels, vitaminen en antioxidanten. Deze natuurlijke producten zorgen er voor dat de pH-waarde van het lichaam in balans blijft en helpt bij het ontzuren van het lichaam.

7×7 Kruiden Thee

7×7® Kruidenthee is een ideale celspoeler. De thee bevat 49 kruiden, zaden, specerijen, wortels en bloesems, een grote hoeveelheid sporenelementen en mineralen. Eén kopje biologische 7×7 kruidenthee per dag zorgt voor het losmaken van de slakken uit de weefsels. De slakken worden gesplitst, zodat de afvalstoffen los komen.

Glutenvrij ontbijt

Begin de dag gezond vol energie met het licht verteerbare ontbijt ‘MorgenStund’!
‘MorgenStund’ is uitermate geschikt voor personen die voorzichtig moeten zijn met gluten of deze niet mogen hebben. In plaats van glutenhoudende granen, zijn er mineraalrijke opbouwende zaden van gierst, boekweit en amarant gebruikt voor de bereiding van ‘MorgenStund’.

Plantaardig ‘levensmiddel’

Wurzelkraft is uitermate geschikt om ontstane tekorten aan vitaliserende stoffen en levensenergieën aan te vullen, dat onder de vorm van granulaatpoeder wordt aangeboden. Naast kostbare bijenpollen bevat WurzelKraft een plantaardige mengeling uit een verscheidenheid van 100 vruchten, kruiden, groenten en zaden; elk met hun typische eigenschap. WurzelKraft vormt dankzij het succesvolle basismengsel een rijke bron aan plantaardige voedingsstoffen.