Bach Bloesem

Kan je wel wat hulp gebruiken om je emoties te leren kennen en te kunnen beheersen? Daarom zijn er natuurlijke remedies ontwikkeld zoals de Bach Bloesems. Elk van de 38 door dr. Bach ontdekte bloesems is gericht op een bepaalde karaktertrek of gemoedstoestand. Om de bloesem die u hebben moet te kunnen selecteren, moet u ongeveer weten hoe u zelf in elkaar zit en wat uw gevoelens zijn. Er zijn in totaal 7 emotiegroepen.

1. Zorgen overwinnen (angst)
2. Ken jezelf (onzekerheid)
3. Leef bij de dag (onvoldoende interesse in het hier en nu)
4. Maak contact met anderen (eenzaamheid)
5. Blijf bij jezelf (overgevoeligheid)
6. Vind hoop en geluk (wanhoop en moedeloosheid)
7. Leven en laten leven (overbezorgdheid om anderen)

Bach Bloesem remedie

Bach bloesem remedies zijn onschadelijke, eenvoudige en natuurlijke genezingsmethodes, gemaakt van diverse bloesem van bomen, struiken, wilde bloemen en planten. De Bach Bloesem Remedie helpt onze emoties en gemoedsstemmingen in evenwicht te brengen en de balans in onszelf te herstellen. Negatieve gemoedstoestanden worden veranderd in positieve eigenschappen; dat is het voornaamste kenmerk van bach bloesem therapie.

Bach bloesem essences

Bach Bloesems, bach essences zijn gemaakt van planten, bloemen en planten. Bach bloesems zijn geschikt voor jong en oud en hebben geen directe bijwerkingen en zijn niet verslavend. Bach bloesem essences bieden de perfecte emotionele ondersteuning van lichaam en geest.