Aardstralen

Meer energie op vakantie dan thuis? Dit kan inbeelding zijn maar ook een kern van waarheid bevatten. Wellicht bevindt uw huis of zelfs uw slaapplek, zich binnen de natuurlijke cirkel van wateraders of aardstralen. Gevoeligheid voor energetische velden vanuit de aarde zoals aardstralen kan zich uiten door slapeloosheid. Terwijl een goede nachtrust zó belangrijk is. Aardstralen opsporen is daarom van wezenlijk belang voor ons. Vroeger beschermende onze voorouders zich al tegen aardstralen. Echter dwingt overbevolking steeds meer tot dichtere bebouwing. Het resultaat: aardstralen en wateraders worden genegeerd.

Aardstralen

Klachten terugdringen

Aardstralen opsporen is stap 1. De daarop volgende stap is om het aantal klachten te laten terugdringen. Een eenvoudige verandering in bestaande woningen kan er al voor zorgen dat een groot aantal klachten verdwijnen. Gedacht kan worden aan de verplaatsing van bureaus of bedden. Maar hoe komt u erachter waar de aardstralen precies lopen? Met een wichelroede bakent Ad van den Bosch nauwkeurig gevoelige plekken af. Op basis hiervan wordt dus een zorgvuldig advies samengesteld over de meest geschikte verblijfsplekken bij u in huis.

Indien u een nieuwe woning koopt en te maken hebt met een nieuwbouwwoning, dan is het zeer zeker de moeite waard om vóóraf te onderzoeken op mogelijke wateraders. Als bouwtechnicus én stralingsdeskundige tekent Ad van den Bosch stralingszones in het bouwplan, zodat wateraders worden omzeild op slaap- en werkplekken.

De Horizon kijkt met u mee naar de plek van de woning en naar de indeling. Via meetapparatuur worden aardstralen, wateraders en stralingen gelokaliseerd. Dat kan al voordat de woning gebouwd wordt. Ook adviseert De Horizon wat betreft indeling bij bestaande woningen. Omdat mensen gemiddeld één derde van hun leven doorbrengen in bed is de slaapkamer een belangrijke plaats.

Maak een afspraak

Vul hieronder het formulier in om een afspraak te maken.