Bericht schrijven

 
 
 
 
 
 
 
Velden met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen bewaren wij uw ip-adres 54.80.175.56.
Uw bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
Marian uit Ridderkerk
Ik was gestresst , zat niet lekker in mijn vel, last van mijn hoofd.door de druppels van neurovision en creme ter ondersteuning van het centraal zenuwstelsel voel ik mij een stuk beter.bedankt dianne
Saskia Zwartjes
Ad van den Bosch (van ontstoren) is bij mij thuis geweest om mijn huis door te meten, er bleek aardstraling te lopen door mijn huis, recht onder mijn bed en bank. Hij adviseerde een NASA-zeiltje, omdat mijn bed omzetten niet kon en mijn bank niet handig was. Ik ben begonnen met een zeiltje onder mijn bed en inmiddels ook onder mijn bank. Sinds ik het zeiltje onder mijn bed heb slaap ik veel vaster en langer, en wat me ook opgevallen is dat ik minder nachtmerries heb. En ook die onder mijn bank doet goed zijn werk, want sinds ik die eronder heb, merk ik dat ik op de een of andere manier veel rustiger en relaxter op de bank zit. En mocht ik eens op de bank in slaap vallen, wordt ik niet meer zo brak en met nekpijn wakker. Echt super! Dankjewel!
Erna uit Oirschot
DIanne geeft klachten die je krijgt aandacht door verschillende behandelingen toe te passen, oa voetreflex, chakra-punten, energetische creme en warmte toevoegen. En het helpt, de klachten nemen af en de balans tussen lichaam en geest wordt hersteld. Belangrijk dat elke keer gekeken wordt welke toepassingen en combinaties van behandelingen de meeste kans van slagen hebben.
Stijn uit Oirschot
Na het bezoeken van een aantal fysiotherapeuten ben ik terecht gekomen bij De horizon. Voordat ik daar naartoe ben gegaan had ik al zo'n 10 maanden erg veel last van mijn liezen. Door 4 bezoekjes aan de Horizon heb ik nergens meer last van. Het enige wat ik er zelf voor moest doen was mezelf dagelijks insmeren met een zalfje wat je meekrijgt van Dianne. Zeker een aanrader voor wat voor blessure of klacht dan ook!
Johan Koppen uit Weert
Via mijn zus hoorde ik van bio-resonantie therapie. Gegoogeld en afspraak gemaakt. Leuke brabantse vrouw die er verstand van heeft. Ik had ook last van mijn rug en vroeg Dianne of ze hier wat mee kon. Zalf voor mijn rug en ze combineert verschillende therapieën. Dit vind ik prettig en het werkt !!!
eric uit gemert
dianne heeft een breed pakket aan diensten in huis en is daarnaast een heel fijn intuitief invoelend mens. Ze kan door deze unieke combinatie veel voor je betekenen. Ik heb een bijzondere ervaring met haar gehad in het loslaten en helen van oude pijn en voel me bevrijd en krachtig. Dank je wel!
Diane Groot Zwaaftink
ik had een flinke ontstoken wond aan mijn onderbeen. Het was een open wond en inmiddels was de wond en de huid daarom heen helemaal rood en opgezwollen.
Dianne heeft mij behandeld met edelstenen en een lamp en gelijk was de wond al minder pijnlijk. Kreeg druppels mee om de wond te behandelen en nu 1,5 week later is de wond al prachtig genezen. En dat zonder anti-biotica kuur.
Greet uit OIRSCHOT
ruim een jaar geleden kreeg ik ontzettende last van rusteloze benen ik heb toen een bezoek gebracht aan mijn huisarts ,ik kreeg voor een maand pillen te slikken dezelfde als iemand die aan de ziekte van parkison lijd na de kuur was er niets veranderd.
toen kreeg ik van mijn vriendin de tip om voetreflexzone te laten doen bij dianne ,ook had ik last van exeem dat na vele zalfjes van de huisarts ook niet wilde genezen . Nu na zeven maanden behandeling van dianne is alles genezen en voel ik me super werkelijk een genot ik bezoek nu de praktijk van dianne nog een keer in de maand .
Petra Dijkhuizen uit Arnhem
Een jaar geleden stond ik voor de keuze een nieuwe knie of niet. Ik liep voor mijn darmen al bij Dianne en zij zag mij strompelen..>Wat is er met je been...Ik zei nog even en dan krijg ik een nieuwe. De behandeling zou beginnen maar Dianne zei dat ik die knie niet moest nemen. En ze startte een andere behandeling en ging gelijk alle aandacht naar mijn knie. Voetreflex. en soms was het niet echt leuk en zeer pijnlijk. Dianne is er van overtuigt dat het aan mijn doorbloeding ligt. Nu met de cupping en met creme zelf aan de slag. ga 1 x in de 6 weken naar Dianne toe en dan voelt mijn knie stukken lichter. Ben op de dag van vandaag blij dat ik geen nieuwe knie genomen heb. En de arts alleen maar 1 foto gemaakt heeft en nooit gekeken naar de doorbloeding. die zeggen te makkelijk dat er nieuwe knie in kan.
Ik zeg dus kijk eens verder dan de operatie!
Groetjes Petra Dijkhuizen
Charlotte
De energetische crèmes helpen heel goed. En Dianne snapt heel goed wat waar geblokkeerd is. Dat is pas gezondheidszorg!
Astrid
Mijn zoontje had al een paar dagen een flinke keelontsteking. Ik heb hem voor een behandeling meegenomen naar Dianne. Je zag hem tijdens de behandeling helemaal opknappen en kreeg zelfs weer praatjes. Hij heeft gelukkig daarna weer goed geslapen en was snel helemaal opgeknapt.
johan Gamelkoorn uit Ridderkerk
Dian wil je graag bedanken, voor de steun en kundigheid in het verlichten en bestrijden van mijn ziekte(prostaat en uitzaaiingen op de botten)waardoor de waardes naar beneden zijn gegaan en daardoor weer aan het werk. Hiervoor mijn hartelijke dank
Anny Kerkhof
Hoi Dianne ,

De zalf voor mijn heup die ontstoken was heeft heel goed geholpen .pjin vrij wandelen gaat weer lekker. Groetjes Anny
Paulien uit Eindhoven
Dianne, elke keer als ik langs kom bij jou, kan ik weer even verder. Ik ben een emotioneel wrak geweest maar door jou is het me gelukt om weer langzaam verder te gaan.
Ik kwam eigenlijk voor de pijn in mijn handen maar je helpt me met veel meer.
Ik kijk elke keer er weer naar uit om weer langs te komen bij jou. Jij geeft mij rust. Je helpt me als de beste!
Amarentia Oswald uit Gameren
Gefeliciteerd! Dat was wat de longarts vanmorgen zei toen ik, na de ademtest, bij hem binnenkwam. Mijn longwaarde is, sinds de eerste metingen bij deze arts in 2004 nog nooit zo goed geweest. Dank je wel Dianne. Dit komt mede door mijn bezoeken aan jou sinds februari van dit jaar.
Erna
Dianne je weet dat ik al enkele jaren sukkel met mijn rechter knie.
En dat ik daarvoor al regelmatig bij jou kom voor een behandeling Echt wonderbaarlijk hoe je het voor elkaar krijgt. Eigenlijk zou ik een nieuwe.knie krijgen want het kraakbeen is helemaal weg aan de binnenkant van mijn knie. Maar ik red het als ik de behandelingen een keer in de twee maanden herhaal Dianne je bent een genie.
Maartje uit Sint-Oedenrode
Vorige week ben ik bij je geweest omdat mijn dochter bleef hoesten continu. We lagen al 2 nachten wakker helemaal niets hielp.
De eerste avond nadat ik was geweest met Tara was al een wereld van verschil. Ze heeft nog een paar keer gehoest maar niets vergeleken bij wat het was. We hebben heerlijk doorgeslapen. Ze kon zelfs de volgende weer naar school. Ik smeer nog steeds en ze hoest echt nog maar minimaal. Dus we zijn weer heel blij met de zalf!

Nogmaals bedankt.


Groetjes Maartje
Ron Alberts uit Nuenen
Enkele jaren geleden ben ik samen met mijn vrouw voor het eerste bij Dianne geweest na het lezen van het boek ‘Het Verzamelpunt’ van Jon Whale. Beiden hadden we geen klachten maar wilden uit interesse eens een verzamelpunt controle meemaken. Bij de controle bleek bij ons beiden dat onze verzamelpunten niet op de juiste plaats zaten en heeft Dianne deze met edelsteenlampen naar de juiste plaats gecorrigeerd. Nadien waren we beiden erg ontspannen en bleek in de periode daarna dat we een vorm van rust terug hadden teruggevonden die we min of meer waren vergeten. Net of je was vergeten hoe het voelt om lekker in je vel te zitten. Een interne knusheid zoals kinderen deze zo goed kunnen ervaren. Verder verbeterde onze nachtrust en stoelgang onder andere zienderogen en konden we in het dagelijkse leven meer vanuit onze kracht leven. Vol energie en vol in het leven zonder dat je in angsten, stress of ander negatieve zaken blijft hangen. Ook op onze 3 kinderen had dit een positieve invloed, mede door de toegenomen rust in huis.

Gaandeweg zijn we nog een aantal keren teruggegaan voor controle en groeide de interesse voor de therapeutische mogelijkheden van verzamelpunt correcties. Onderdeel hiervan was de eigen ervaring dat lichaam en geest veel beter in balans zijn bij een goede positie van het verzamelpunt maar ook de versnelling in persoonlijke groei die dit teweeg bracht.

Uiteindelijk ben ik medio 2014 zelf gestart met de training tot verzamelpunt therapeut waarbij Dianne mij als 2e trainer heeft ondersteund. Een deel van de oefensessies heb ik onder begeleiding van Dianne mogen doen, waar ik haar erg dankbaar voor ben. Haar enorme mensenkennis en menselijk inzicht hebben me enorm geholpen om correcte diagnoses te kunnen stellen en zo vooraf te kunnen zien waar een verzamelpunt zich waarschijnlijk bevind. Met de hulp van Dianne heb ik de techniek voor het vinden en corrigeren van het verzamelpunt verder kunnen ontwikkelen en verfijnen. Ook het leren uitleggen wat een bepaalde positie van het verzamelpunt voor iemand in het dagelijkse leven betekend, heb ik zo kunnen ontwikkelen. Ongelofelijk hoeveel mensen zich hier dan in herkennen, want een verzamelpunt liegt niet!

Een belangrijke boodschap van dit verhaal is de constatering dat de tientallen oefenpersonen uit de kringen van familie, vrienden en collega’s de behandeling zonder uitzonder als positief hebben ervaren. Velen hiervan hebben daarna soortgelijke verbeteringen ervaringen, zoals mijn vrouw en ikzelf eerder hadden gehad. In bepaalde gevallen verbeterden bepaalde lichamelijke klachten ook aanzienlijk, zoals een vermindering van Psoriasisklachten, het verdwijnen van chronische vermoeidheidverschijnselen, sterke verbetering bij burn-out gerelateerde en manisch depressieve symptomen en verwerking van trauma’s. Verder bleek dat vrij veel mensen last hebben van een constant achterliggend gevoel van stress of boosheid, wat na de correctie verdwenen was. In de ogen van de betrokkenen is dan een duidelijk hervonden gevoel van rust zichtbaar. Wonderbaarlijk!

Inmiddels heb ik de training succesvol mogen afronden. Dianne, graag wil ik je hierbij heel erg bedanken voor de geboden hulp en steun in deze spannende en leerzame periode! Je hebt mij ogen geopend voor zaken waar ik geen weet van had en mijn ambitie en zelfvertrouwen om hierin verder te gaan enorm doen groeien. Dat je jouw goede werk nog lang mag voortzetten!

Tot slot raad ik iedereen aan om het verzamelpunt eens te laten controleren, ook als je denkt geen klachten te hebben!!!
Jasmijn uit Sint-Michielsgestel
Ik kwam bij Dianne voor mijn eczeem. Van de dermatoloog kreeg ik hormooncrème. Daarvan werd de jeuk minder en kreeg ik geen uitslag. Van die hormooncrème ging de eczeem zelf uiteraard niet weg en de jeuk ook niet. Ik bleef er ontzettend veel last van hebben. Toen kwam ik bij Dianne terecht. Zij ging opzoek naar de oorzaak. Daarop kreeg ik druppels en een zalf. De eerste twee weken zijn nu net voorbij. Eerst moest het eczeem er natuurlijk uit, daardoor werd mijn nek erg rood, kreeg ik dikke opgezwollen ogen en had ik overal in mijn gezicht schilfers, een akelig gezicht. Nu, twee weken later, heb ik bijna tot geen klachten meer. Het eczeem is bijna mijn lichaam uit en ik heb me nog nooit zo fris en vrij gevoeld nadat het eczeem kwam opspelen. Dianne, heel erg bedankt!
Alexander uit Empel
Ik kom al jaren bij Dianne. Zij weet mij via voetreflex massage elke 6 weken weer op te lappen. Een pijn verlichtende behandeling, vooral voor een sceptisch iemand zoals ik. Hoe het werkt begrijp ik nog steeds niet, maar ik ben pijnvrij, beweeglijker en flexibel. En dat alles zonder medicijnen. Verder ontdekt ze vaak kleine probleemples en lost die veelal ter plekke op! Ook als persoon is ze erg prettig. Ook prettig om te weten.