Leeg winkelwagentje

Wurzelkraft altijd in biologische kwaliteit en in slechts een smaak! 

WurzelKraft verkrijgbaar in Sint-Oedenrode is het biologische levensmiddel van P. Jentschura. Het combineert op unieke wijze de kracht van meer dan 100 planten. Wurzelkraft is uitermate geschikt om tekorten in uw lichaam aan te vullen, dat onder de vorm van granulaatpoeder wordt aangeboden. In de afgelopenjaren heeft WurzelKraft de markt van vitaalstofleveranciers veroverd voor langdurige gezondheid, schoonheid en prestatie.

De aanwezige elektrolyten in Wurzelkraft vullen de waardevolle mineraaldepots in ons lichaam aan. Mineralen in het lichaam helpen de afvalstoffen en zuren te binden en te neutraliseren en zorgen daarmee dat de zuur-base-huishouding van ons lichaam in balans blijft. 

De biologische Wurzelkraft is een plantaardige granulaat en bevat naast waardevolle bijenpollen een mengeling uit een verscheidenheid van 100 ingrediënten zoals kruiden, groenten, vruchten, specerijen en zaden.

Klik hier om Wurzelkraft van P.Jentschura te kopen in onze webwinkel.

De Horizon

Kastanjestraat 3
5492 EZ Sint Oedenrode
Tel: 0413-478726
Email: info@dehorizon.info

Gastenboek

Een bezoek aan Dianne is voor mij erg waardevol! Tijd voor jezelf, oprechte aandacht en een goed gesprek. Door structureel de...