Leeg winkelwagentje

Denk eens aan voetreflexzonetherapie in Sint-Oedenrode

Voetreflexzonetherapie kan verschillende klachten oplossen. Denk bij voetreflex aan diverse klachten als migraine, whiplash, rug- en darmklachten, slapeloosheid, verkoudheid of eczeem bij kinderen. Door te behandelen met voetreflexzone-therapie kunnen deze symptomen flink verminderen.

Werking van voetreflex therapie?

Dianne van den Bosch uw voetreflex terapeute oefent uitwendig druk uit op reflexpunten in uw voeten. Via voetreflex-therapie worden de inwendige organen, zenuwdraden, spieren en andere lichaamsdelen bereikt. Dat maakt voetreflex-therapie tot een bijzondere herstellende therapie. Daarnaast is voetreflex ook een pijnloze en bijzonder veilige therapie: een therapie die het zelfherstellend lichaamsvermogen in werking zet.

Preventief voetreflexzonetherapie

Voetreflexzone kan veel ongemakken voorkomen. Gezondheidcentrum De Horizon uit Sint-Oedenrode geeft vaak preventieve voetreflex therapie. Op de manier zoals u een afspraak maakt voor onderhoud aan uw auto, werkt regelmatige voetreflexzonetherapie aan onderhoud van uw lichaam en geest.

De Horizon

Kastanjestraat 3
5492 EZ Sint Oedenrode
Tel: 0413-478726
Email: info@dehorizon.info

Gastenboek

Een bezoek aan Dianne is voor mij erg waardevol! Tijd voor jezelf, oprechte aandacht en een goed gesprek. Door structureel de...