Leeg winkelwagentje

Weer gezond met Verzamelpunt correctie

Verzamelpunt correctie wordt ook de therapie van de toekomst genoemd. En terecht. Deze methode zorgt dat u weer dat uw gezondheid een enorme stimulans krijgt. Klachten kunnen verdwijnen. Denk aan depressieve klachten, bovenmatige vermoeidheid, met hoge bloeddruk gepaard gaande klachten,  stress en nog veel meer. Het verzamelpunt is één van de meest fascinerende aspecten van de mens. Het heeft o.a. invloed op uitstraling, gezondheid, prestaties en spiritualiteit. Het is zeer helder, heeft een intense energie en bevindt zich in het elektromagnetische energieveld dat elk mens omgeeft. Een geoefend waarnemer kan het voelen en/of zien.

Herstellen van het verzamelpunt

Het herstellen van de positie is een eenvoudige procedure die in korte tijd kan worden uitgevoerd. Eerst wordt het verzamelpunt gelokaliseerd en daarna verplaatst met een speciaal voor dit doel handgeslepen kristal. In totaal zal dit ongeveer 45 minuten in beslag nemen. Na de verzamelpunt correctie ervaart u duidelijke verbeteringen in de lichamelijke en/of geestelijke situatie. Dit is de perfecte start voor herstel.

De Horizon

Kastanjestraat 3
5492 EZ Sint Oedenrode
Tel: 0413-478726
Email: info@dehorizon.info

Gastenboek

Een bezoek aan Dianne is voor mij erg waardevol! Tijd voor jezelf, oprechte aandacht en een goed gesprek. Door structureel de...