Leeg winkelwagentje

Ontstoringsdeskundige

Ontstoringsdeskundige

Gezondheidscentrum De Horizon heeft nieuws en wil u het volgende laten weten: door samenwerking met een ontstoringsdeskundige verrijkt het centrum haar diensten naar cliënten. Deze ontstoringsdeskundige meet spanningsvelden in woningen en gebouwen en is een aanvulling en een verrijking van ons complete dienstenpakket.  

Sinds vijftien jaar wijs ik mannen, vrouwen en kinderen op hun innerlijke kracht. Dat doe ik  via complementaire behandelingen en mijn zienswijze wat betreft natuurgeneeswijzen. Gaandeweg ontdekte ik dat een krachtig lichaam alleen niet voldoende is: soms bezitten woon- en werkplekken niet die broodnodige positieve energie om lichaam en geest geheel te herstellen. Dat komt door overmatige spanningsvelden rondom: er is een goed en veilig huis nodig om goed te gedijen. Om dit complete totaalbeeld te bereiken, vult een gespecialiseerde ontstoringsdeskundige voortaan mijn gezondheidscentrum aan. Deze woonbioloog voert een spanningsmeting uit in uw woning, op uw werkplek of bedrijf. Hij bezit apparatuur om stralingsoverlast door wateraders, draadloze en elektrische apparaten te meten en geeft advies hoe deze nadelige spanningsvelden te verminderen of te laten verdwijnen. 

Wist u dat de hoeveelheid straling vooral op slaap- werk- en verblijfsplekken, vaak hoger is dan mens, dier en plant kunnen verdragen? Wellicht heb u nooit beseft wat de oorzaak is van slapeloze nachten, van onrust of overgevoeligheid? Mijn jarenlange praktijkervaring leerde dat stralingsbelasting een overprikkeling teweeg brengt die mensen behoorlijk uit balans kan brengen. Iedereen woont graag ‘in een huis met een goed hart’. Dat wil zeggen: een woon- of werkplek die gevoed wordt door positieve energie. Een plek waar mensen zich in harmonie kunnen ‘opladen’ zodat gezondheid en vitaliteit vanzelfsprekend zijn. 

De samenwerking tussen De Horizon en Ontstoren.com maakt dat uw woning weer een oplaadplek wordt voor mens, dier en plant. Vooral kinderen ondervinden sterk de positieve invloed van slapen, spelen en werken in een harmonische omgeving. Dat verrijkt hun verdere ontwikkeling. Wilt u meer informatie over spanningsvelden rond uw woning of gebouw? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op met:

Dianne van den Bosch 
Gezondheidscentrum De Horizon
Kastanjestraat 3
5492EZ Sint-Oedenrode 
Telefoon: 0413-478726 / 06-11158883
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.ontstoren.com

 

     
 
Vraag nu de gratis zuurgraad urinetest aan
Klik hier voor meer info
     

 

     
 
Bezoek onze webshop
Bekijk onze producten
     

 

     
 
Wilt u stralingsadvies
Ga naar ontstoren.com
     

 

     
 
Telefoon
0413 - 478726
     

 

     
 
Email
info@dehorizon.info
     

De Horizon

Kastanjestraat 3
5492 EZ Sint Oedenrode
Tel: 0413-478726
Email: info@dehorizon.info

Gastenboek

Ik had een blessure aan mijn hamstring, tijdens mijn voetbalwedstrijd opgelopen. Toen ik klein was had ik hier al vaak last v...