Leeg winkelwagentje

Basisch-mineraal voetbad

Basisch-mineraal voetbad

Voeten dragen ons overal naar toe en zijn onze belangrijkste steunpilaar. Verzorg ze daarom met aandacht door twee- tot driemaal per week een voetbad te nemen. Een basisch-mineraal voetbad met een ideale tijdsduur tussen 15 en 60 minuten, helpt voeten te ontspannen. Verder vinden voeten en onderbenen het fijn om regelmatig– om de 3 tot 5 minuten –afgeborsteld te worden. Het is aan te raden om steeds in de uitscheidingsrichting – naar de teentoppen – te borstelen. Dit verwijdert afvalstoffen uit het lichaam.

Basische massages zijn een vorm van zeer intensieve behandelingen. U ervaart niet alleen de weldadige effecten van een massage met MeineBase basisch-mineraal voetbad, maar tegelijkertijd ervaart u op een zachte manier de stimulerende werking van de peeling.

Voor een basisch-mineraal voetbad hebt u nodig:

1 theelepel P. Jentschura MeineBase
36C – 38C warm water
borstel eventueel met steel

Basisch-mineraal volbad 

De huid is het grootste uitscheidingsorgaan, door het nemen van een basisch-mineraal volbad kunnen afvalstoffen en zuren gemakkelijk worden uitgescheiden. Het helpt zo ook bij het ontzuren van het lichaam en moeheid verdwijnt.

 

     
 
Vraag nu de gratis zuurgraad urinetest aan
Klik hier voor meer info
     

 

     
 
Bezoek onze webshop
Bekijk onze producten
     

 

     
 
Wilt u stralingsadvies
Ga naar ontstoren.com
     

 

     
 
Telefoon
0413 - 478726
     

 

     
 
Email
info@dehorizon.info
     

Maak een afspraak

De Horizon

Kastanjestraat 3
5492 EZ Sint Oedenrode
Tel: 0413-478726
Email: info@dehorizon.info

Gastenboek

Een bezoek aan Dianne is voor mij erg waardevol! Tijd voor jezelf, oprechte aandacht en een goed gesprek. Door structureel de...