Leeg winkelwagentje

Basisch baden

Basisch baden

Basisch baden met mineraal badzout

Wist u dat de huid ons grootste uitscheidingsorgaan is? En, zoals onze darmen soms een beetje hulp nodig hebben vindt onze huid het ook prettig om wat hulp te krijgen. Enkele grammen MeineBase badzout in het badwater helpt de huid om z’n afvalstoffen kwijt te raken en helpt zo ook bij het ontzuren van het lichaam. Dit mineraal badzout onttrekt afvalstoffen aan het lichaam die via voedsel of medicijnen soms té overvloedig aanwezig zijn.

Neem een zoutbad en uw spieren maken weer soepele bewegingen, uw huid is gereinigd en voelt zeer soepel aan. Moeheid verdwijnt met het badwater.
Een kwartiertje tijd voor een voet- of handbad en u slaapt als een roos. MeineBase heeft nog meer capaciteiten. U kunt dit mineraalzout gebruiken als vervanging voor deodorant, tandpasta en voor de verzorging van baby’s tere huid.

Egyptenaren, Grieken en Romeinen gebruikten al producten als melk of basische zeep om de PH-waarden in hun lichaam te stabiliseren. MeineBase heeft dezelfde eigenschappen en is uitstekend geschikt voor lig- zit- en douchebaden. De ideale badwatertemperatuur is 36C – 37C, tijdsduur tenminste 30 minuten. Het meest ideale is 45 – 60 minuten. Voor een ligbad heeft u drie en voor een zitbad één volle eetlepel nodig. Een volle theelepel is voldoende voor zoutkompressen, spoelingen en voetbaden.

Voor speciale therapeutische toepassingen zijn er Basische kousen, mouwen, zouthemden en kompressen. Ook voor massage, sauna, tandverzorging en basische spoeling is MeineBase zeer bruikbaar. Verder is MeineBase uitermate geschikt voor intieme hygiëne op het bidet, gezichtspoeling en basische kinderverzorging.

De bijzondere werking van het fijne poeder met de edelstenen agaat, chrysopraas, citrien, carneool, saffier, chalcedoon, bergkristal en onyx zorgt voor een zelfregulerende reiniging en vetvorming van de huid. MeineBase is zeer zuinig in gebruik. Om de doorbloeding te stimuleren is het goed om het lichaam regelmatig met een ruw washandje of een badborstel te masseren. U stapt verkwikt uit bad.

 

     
 
Vraag nu de gratis zuurgraad urinetest aan
Klik hier voor meer info
     

 

     
 
Bezoek onze webshop
Bekijk onze producten
     

 

     
 
Wilt u stralingsadvies
Ga naar ontstoren.com
     

 

     
 
Telefoon
0413 - 478726
     

 

     
 
Email
info@dehorizon.info
     

Maak een afspraak

De Horizon

Kastanjestraat 3
5492 EZ Sint Oedenrode
Tel: 0413-478726
Email: info@dehorizon.info

Gastenboek

Een bezoek aan Dianne is voor mij erg waardevol! Tijd voor jezelf, oprechte aandacht en een goed gesprek. Door structureel de...