Leeg winkelwagentje

Natuurproducten

Aanvullende natuurproducten

Naast therapieën zet De Horizon aanvullende natuurproducten in de vorm van aanvullende druppels en crèmes in om het lichaam te helpen zichzelf te herstellen. De combinatie therapieën / druppels, crèmes en bloesemremedies werkt bijzonder goed. Hoe dat komt? Jarenlang onderzocht een natuurkundige de geneeskrachtige sappen van planten en bloemen.

Het effect van deze natuurmiddelen op herstelling van het menselijk lichaam, is verbluffend.

* De natuurlijke crèmes versterken lichaamseigen stoffen en stellen het afweermechanisme in werking.

* Bloesemremedies zijn erop gericht om innerlijke zekerheid te krijgen en daardoor negatieve emoties om te zetten in een positieve levenshouding.

* Druppels opgelost in water bevatten lichaamseigen stoffen en bouwen samen met de therapie aan een gezond lichaam.

Mijn ervaring:

In mijn zoektocht om mensen levenskrachtiger te maken ontmoette ik de man die mij de weg wees. Hij liet me zien dat de natuur enorme schatten bevat, bedoeld om mensen te behoeden en door het leven te leiden. Door hem zette ik grote stappen: voor mezelf en voor anderen. Ik zie prachtige resultaten door aanvullende natuurproducten en geeft deze graag door aan kinderen en volwassenen. U kunt de aanvullende natuurproducten ook bestellen via onze webshop.

Er zijn tegenwoordig een gigantisch scala aan aanvullende natuurproducten te koop. Indien u een gezond voedingspatroon heeft zijn deze aanvullende natuurproducten in principe niet nodig. Echter, in ons dagelijks drukke leventje kunnen deze producten een goede aanvulling zijn op onze dagelijkse consumptie, zodat u zich fitter voelt en meer kunt presteren.

 

     
 
Vraag nu de gratis zuurgraad urinetest aan
Klik hier voor meer info
     

 

     
 
Bezoek onze webshop
Bekijk onze producten
     

 

     
 
Wilt u stralingsadvies
Ga naar ontstoren.com
     

 

     
 
Telefoon
0413 - 478726
     

 

     
 
Email
info@dehorizon.info
     

Maak een afspraak

De Horizon

Kastanjestraat 3
5492 EZ Sint Oedenrode
Tel: 0413-478726
Email: info@dehorizon.info

Gastenboek

Een bezoek aan Dianne is voor mij erg waardevol! Tijd voor jezelf, oprechte aandacht en een goed gesprek. Door structureel de...