Leeg winkelwagentje

Urinetest

Bij een urinetest wordt uw urine met behulp van de biotensor (een instrument dat trillingen meet) getest. Een urinetest kan informatie opleveren over een uitgebreid aantal mogelijke klachten. U kunt hierbij denken aan voedselintoleranties, schimmels, allergieën, tekorten aan vitaminen en mineralen, verzuring, te hoge cholesterolgehaltes, stralingsbelasting van het lichaam, maar ook psychische en fysieke achtergronden die ziekmakend of storend zijn.

Op grond van de urinetest kan indien nodig verder worden behandeld, in veel gevallen o.a. met behulp van Bioresonantiedruppels, die schimmels, parasieten en virussen afvoeren.

Bij een urinetest testen wij op:

  • Voedselintolerantie
  • Zonodig op 280 producten allergietest
  • Verzuring
  • Vitaliteit van de organen
  • Stralingsbelasting van het lichaam (Geopatische-, elektriciteitsstraling, beeldscherm, GSM enz.)
  • Tekorten van vitaminen en mineralen
  • Lichaamsongemakken

Bij het rapport van de urinetest komt altijd een behandelings- en orthomoleculair advies waarmee u uzelf of uw patiënt zo snel mogelijk weer in optimale conditie kunt krijgen.

De kosten van de urinetest / urineanalyse:

  • Urineanalyse voor €95 incl. btw
  • De kosten zijn inclusief behandelings- en orthomoleculair advies

Hoe gaat de urinetest in zijn werk

Na aanvraag voor een urinetest sturen wij u een urineflesje met formulier. Dit kunt u terugsturen naar De Horizon, en binnen 14 dagen krijgt u hiervan de uitslag. De urine wordt met een biotensor getest. Er komt geen chemische analyse aan te pas. Wat betreft betrouwbaarheid: wij hebben zeer hoge en goede resultaten na behandeling van de urinetest. Wij kunnen eventueel na 2 maanden een nieuwe urinetest doen waaruit blijkt, na het opvolgen van ons advies, dat er goede resultaten worden behaald. Vrijblijvend sturen wij u een flesje en een testformulier toe.

 

     
 
Vraag nu de gratis zuurgraad urinetest aan
Klik hier voor meer info
     

 

     
 
Bezoek onze webshop
Bekijk onze producten
     

 

     
 
Wilt u stralingsadvies
Ga naar ontstoren.com
     

 

     
 
Telefoon
0413 - 478726
     

 

     
 
Email
info@dehorizon.info
     

Maak een afspraak

De Horizon

Kastanjestraat 3
5492 EZ Sint Oedenrode
Tel: 0413-478726
Email: info@dehorizon.info

Gastenboek

Een bezoek aan Dianne is voor mij erg waardevol! Tijd voor jezelf, oprechte aandacht en een goed gesprek. Door structureel de...