Leeg winkelwagentje

Therapie voor kinderen

Therapie voor kinderen

Een ontroostbaar kind, eczeem, allergische reacties, astmatische benauwdheid, hyperactieve kinderen of juist een onherkenbaar lusteloos kind. Aandoeningen die praktisch ongrijpbaar zijn. U weet geen oplossing en bent ten einde raad. Soms zijn deze reacties erfelijk bepaald en soms een gevolg van de omgeving. Maar wat de oorzaak ook is: De Horizon Gezondheidcentrum zoekt naar de achtergronden en pakt de problemen aan. Na een gedegen analyse bespreekt de therapeute met u welke weg tot verbetering leidt. Een vrolijk kind is een lust voor het oog. Soms zit het even niet mee en hebben kinderen extra aandacht nodig. Wij helpen u mee om uw kind weer volledig vrolijk te maken met therapie voor kinderen!

Welke therapie voor kinderen is geschikt?

Voetreflexzonetherapie

Voetreflexzonetherapie is een goede ontspanningsmethode voor gevoelige kinderen. Pasgeboren baby’s, die sterk reageren op prikkels, reageren al na één of twee sessies voetreflexzonetherapie positief op de behandeling. Daarnaast stimuleert deze voetreflexzonetherapie ook de verwijdering van afval- en gifstoffen én prikkelt tegelijkertijd het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest. Dit is één van de redenen waarom voetreflexzonetherapie goede resultaten laat zien bij overgevoelige kinderen

Behalve baby’s kunnen pubers ook baat hebben bij deze voetreflexzonetherapie. Verandering in de hormoonhuishouding maakt onprettige reacties los in het lichaam. Voetmassage sterkt, maakt minder kwetsbaar en ondersteunt de fysieke en psychische weerstand. Wij leren u als ouder om met simpele voetmassagebehandelingen kinderen tot rust te brengen. Komt u kind bijvoorbeeld moeilijk in slaap? Wij raden dan zeer sterk een voetmassage aan!

Klik voor meer informatie over voetreflexzonetherapie

Bioresonantie therapie

Het bioresonantie-apparaat kan vaak snel een diagnose stellen. Ook het genezingsproces verloopt doorgaans sneller met bioresonantie therapie. Vooral bij baby’s en jonge kinderen is deze pijnloze behandeling een prachtige aanvullende methode. Uw kind lacht weer.

De bioresonantie therapie is bij uitstek geschikt voor behandeling van allergieën van bijvoorbeeld pollen. Maar ook eczeem, rugklachten, slapeloosheid, depressies, migraine en lusteloze kinderen hebben baat bij bioresonantie therapie. Bovendien heeft bioresonantie therapie hét antwoord op stress. Tijdens de sessie maakt het apparaat druppels aan die dezelfde informatie bevatten als het instrument. Deze druppels moeten thuis worden ingenomen om het behandeleffect te versterken.

Klik voor meer informatie over Bioresonantie-therapie

Straling

Kinderen staan thuis en op school bloot aan straling van diverse netwerken denk aan de mobiele telefoon, televisie, computers en elektrische apparaten. Volgens onderzoek kunnen de stralen van deze apparaten een funeste uitwerking hebben op lichaam en geest. Onderzoekers ontwikkelden daarom apparatuur om de hoeveelheid straling in woonhuizen en scholen te meten. En werd ontdekt dat er mogelijkheden zijn om negatieve straling op te heffen. Wij, De Horizon, geven u graag advies over op welke manier gebouwen het best ontstoord kunnen worden. U kunt altijd vrijblijvend advies vragen om eventueel een bouwbioloog uw huis te laten onderzoeken.

Klik voor meer informatie over straling

 

     
 
Vraag nu de gratis zuurgraad urinetest aan
Klik hier voor meer info
     

 

     
 
Bezoek onze webshop
Bekijk onze producten
     

 

     
 
Wilt u stralingsadvies
Ga naar ontstoren.com
     

 

     
 
Telefoon
0413 - 478726
     

 

     
 
Email
info@dehorizon.info
     

Maak een afspraak

De Horizon

Kastanjestraat 3
5492 EZ Sint Oedenrode
Tel: 0413-478726
Email: info@dehorizon.info

Gastenboek

Een bezoek aan Dianne is voor mij erg waardevol! Tijd voor jezelf, oprechte aandacht en een goed gesprek. Door structureel de...