Mijn ervaring

Mensen verzuren steeds sneller door de snelle maatschappij  waar mensen geen bewustzijn van hebben. Door stress, stralingsbelastingen ontstaan zuren in het lichaam waardoor de weerstand achteruit gaat en het lichaam gaat transpireren gevolg ook nare luchtjes die we vervolgens weer gaan bedwingen door allerlei luchtjes erop te smeren.

Zodat de zuren zich maar meer en meer gaan zette op de spieren en bindweefsel. Een schoon lichaam ruikt niet, als je zweet. De maatschappij heeft alleen er op gereageerd om mensen te laten gebruiken van alle spuitmiddel. Doordat je dat gebruikt sluit je het lichaam alleen maar meer af en komen er voor het lichaam alleen maar meer blokkades bijvoorbeeld zuuraanvallen met uit een lopende verveel in je lichaam.

Daarom is het belangrijk het lichaam schoon te houden door goede middelen te gebruiken alles wat je op de huid smeert moet je kunnen eten, de huid is het grootste orgaan namelijk. Die wil ook met liefde behandeld worden, dus zout baden zou een uitkomst zijn voor het lichaam, dat reinigt de huid daar word je lichaam blij en gelukkig van..

Ook mineralen heeft het lichaam nodig om je lichaam actief te houden, geen mineralen geen goede functies in het lichaam, denk maar aan de aarde als die geen goede mineralen heeft krijgen we ook uitgeput en geen goed voedsel binnen. Met de Wurzelkraft van P. Jenschura kunnen de nodige tekorten aangevuld worden..