Aardstralen

Meer energie op vakantie dan thuis? Dit kan inbeelding zijn maar ook een kern van waarheid bevatten. Wellicht bevindt uw huis of zelfs uw slaapplek, zich binnen de natuurlijke cirkel van wateraders of aardstralen. Gevoeligheid voor energetische velden vanuit de aarde kan zich uiten door slapeloosheid. Terwijl een goede nachtrust zó belangrijk is.

De Horizon kijkt met u mee naar de plek van de woning en naar de indeling. Via meetapparatuur worden wateraders en stralingen gelokaliseerd. Dat kan al voordat de woning gebouwd wordt. Ook adviseert De Horizon wat betreft indeling bij bestaande woningen. Omdat mensen gemiddeld één derde van hun leven doorbrengen in bed is de slaapkamer een belangrijke plaats.

Elektro-smog

Het is niet die ene telefoon of dat wekelijkse televisieprogramma. Nee, het is de hoeveelheid straling van alle elektronische apparaten samen, die tegenwoordig onze leefwereld binnenkomt. Mensen hebben geen idee hoe het menselijk lichaam reageert op eigenschappen van spanningsvelden. Vooral kinderen zijn gevoelig voor de krachtige invloed van elektro-smog.

Precies zoals bij aardstralen geldt ook hier: probeer zoveel mogelijk de slaapplek vrij te houden van elektrische en digitale apparaten. Laat de mobile telefoon beneden, kijk gezamenlijk in de huiskamer televisie en plaats de computer buiten de slaapkamer. Is dat teveel gevraagd? De Horizon heeft systemen om de invloed van elektro-smog te beperken.

straling 2