Voetreflextherapie, ofwel voetreflexzonetherapie, is een uitstekende methode om inwendig organen te activeren, zodat deze hun werk weer doen. De therapeute oefent uitwendige druk uit op de reflexzones en reflexpunten in de voeten. Dit komt doordat voetzones corresponderen met organen, zenuwdraden, spieren en andere lichaamsdelen. Door speciale uitwendige handtechnieken worden inwendige gebieden in het lichaam geprikkeld en weer aangezet tot activiteit. Hierdoor zal uw lichaam in korte tijd weer natuurlijk herstellen!

Waarom voetreflexzonetherapie?

Meerdere oorzaken kunnen tot gevolg hebben dat het lichaam zichzelf niet weet te herstellen. Voetreflextherapie is bij uitstek geschikt om uw lichaam te laten herstellen en gaat uit van het (zelf)herstellend vermogen van het lichaam. Doordat de voeten een afspiegeling zijn van het totale lichaam, kan de therapeute direct aanvoelen in welk lichaamsdeel of orgaan de harmonie een extra stimulans nodig heeft. Zonder hulpmiddelen en alleen via behandeling met de handen, worden organen in het lichaam geprikkeld en aangespoord tot werkzaamheid. Deze behandelmethode activeert een natuurlijke genezing van het lichaam.

Voetreflextherapie werkt ook preventief

Wacht niet tot het te laat is en aandoeningen zich vastzetten. Precies zoals u regelmatig onderhoud verricht aan tuin, woning of auto is het goed om alert te zijn op uw lichaam én uw gezondheid. Regelmatige behandelingen van voetreflexzonetherapie zorgen ervoor dat uw lichaam en geest in optimale conditie blijven.

Neem direct contact op met De Horizon Gezondheidscentrum voor voetreflexzonetherapie. U kunt ons bereiken per zowel mail als telefoon. Wij zorgen ervoor dat er een natuurlijke genezing plaatsvindt in uw lichaam. Ook voor andere behandelingen of producten kunt u bij ons terecht. De Horizon staat voor u klaar om om u van het beste advies voor uw lichaam te voorzien, wij staan voor een natuurlijke genezing van het lichaam!

De Horizon is aangesloten bij VNRT
A.G.B. code 90033094
Praktijkcode 90(0) 12051
TBNG licentienummer 501043R