Bij de geboorte loopt het energiecontactpunt tussen moeder en kind via de navelstreng. Vandaar dat bij pasgeboren baby’s het verzamelpunt te vinden is in de navelstreng. Gaandeweg de groei naar volwassenheid verschuift het punt naar de borststreek. Wanneer het punt zich verplaatst naar de juiste locatie (rondom de thymusklier), voelt de persoon zich in evenwicht en vol van zelfvertrouwen. Echter kan het voorkomen dat het verzamelpunt zich verplaatst naar de verkeerde locatie. Het is dan zaak om in te grijpen en u te laten helpen door een zogenoemde verzamelpuntcorrectie. De Horizon helpt u hier graag bij!

Verzamelpuntcorrectie - De Horizon

Onderzoek verzamelpuntcorrectie

Onderzoek heeft aangetoond dat het verzamelpunt valt te corrigeren. Tijdige verzamelpuntcorrectie zorgt weer voor een evenwichtig persoon. Alleen een deskundig therapeut kan het verzamelpunt verplaatsen. Dat gebeurt via een betrekkelijke eenvoudige procedure, maar kan nooit bij kinderen onder de 16 jaar plaatsvinden.

De therapeut zal vragen naar medische achtergronden om zich een beeld te vormen van waar het verzamelpunt zich op dat moment waarschijnlijk bevindt. Door het aftasten van de huid op de borst en de rug worden verzamelpunten gelokaliseerd. Met speciaal handgeslepen kristal verplaatst de therapeut het verzamelpunt. Een verzamelpuntcorrectie duurt ongeveer 45 minuten.

Zelfhelend vermogen

In verschillende Engelse ziekenhuizen wordt al gewerkt om het verzamelpunt naar de juiste plaats te brengen. Want de juiste locatie geeft het zelfhelend vermogen van het lichaam een geweldige oppepper. De kans op herstel bij een operatie wordt vergroot en de voorgeschreven behandeling werkt effectiever. Maar ook bij minder energie, veroorzaakt in hectische en stressvolle tijden, heeft verplaatsing van het verzamelpunt naar de juiste plek in veel gevallen meteen resultaat.

Wilt u graag meer informatie over uw verzamelpunt en overweegt u een verzamelpuntcorrectie? Neem dan contact op met De Horizon. Samen zorgen we ervoor dat u weer volledig in balans bent. Wij streven naar een natuurlijke behandeling van uw lichaam!